Lányok! Nektek is van a hasatok alsó részénél kemény, gömb alakú valami?
Ha állok akkor nem érzem,nem látom.De ha a hátamra fekszek és megnyomom a hasam akkor érzem.Olyan mintha a méhem lenne.Mások szerint izom.Biztos,hogy nem a hólyagom az kicsivel lentebb van.Eléggé megvagyok ijedve. :/
Nektek is van ilyen vagy valami bajom van? ://
13/L
De nem fáj meg semmi.
Kb akkor vettem észre mikor megjött a mensim.
Nincs semmi panaszom rá csak,hogy nekem nem mond senki semmit,hogy másnak van e és azt hittem,hogy ciszta. ://
Köszönöm a válaszokat,megnyugodtam! :)
Mekkora?
Ha kb akkor, mint egy nagyobb tojás, akkor a méhed az.
Háát...most ha azt mondom,hogy a tenyerem ujjak nélkül akkor nem tudjátok elképzelni. :)
Szóval igen,mint egy tojás.Kicsivel nagyobb.
Akkor bizony a méhed az. :)
Bár nem kellene érezned elvileg, ezért lehet, hogy előrehajló méhed van. Ezt majd ha először mész dokihoz, úgyis mondani fogja. Nem lehet vele mit csinálni, csak annyi, hogy majd lehet, hogy egy picit nehezebben fogsz teherbe esni. De nem kell megijedni, mert simán teherbe eshetsz ilyen méhhel is! Csak lehet, hogy ha normál méhhel 3 hónap alatt összejönne a baba, akkor ilyen méhhel 6 hónap alatt fog.
Vagy hány kiló vagy?
Mert ha nagyon vékony, akkor akár akkor is érezheted, ha normál helyzetű méhed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!