Menzeszkor nektek / a családtogotoknak mennyire görcsöl a hasatok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 14:12
1/17 anonim válasza:
nekem nem szokott szerencsére görcsölni
2/17 anonim válasza:
Változó. Inkább HP (hisztis pics@:D) vagyok.
3/17 anonim válasza:
Ez mit keres a családi kapcsolatok témakörben? Családosan menstruáltok? :)
4/17 anonim válasza:
Nekem pont ma jött meg és ilyenkor nagyon rosszul vagyok fáj a hátam görcsölök és a hasam is megy 5-6 gyógyszerrel vagyok el most is és enni még nem tudtam:S De hál istennek csak egy napig tart utána hamar elmúlik...
5/17 anonim válasza:
Nekem semennyire, többiekről nem tudok.
6/17 anonim válasza:
Szerencsére nem vészes, első nap szokott kicsit. De ismertem olyan lányt, akinek injekciót kellett adni az erős görcsök miatt, egy másikat úgy vitt haza az apja iskolából.
7/17 anonim válasza:
Régebben az ágyból sem tudtam felkelni,annyira.Mióta szültem,azóta meg sem érzem.
8/17 anonim válasza:
Mióta fogamzásgátlót szedek alig érzem meg, előtte nagyon fájt az első 2 napban, sokszor iskolába se tudtam miatta menni.
10/17 anonim válasza:
Nekem szerencsére nincs ilyen panaszom. Anyukám viszont szenved, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!