Menzeszkor nektek / a családtogotoknak mennyire görcsöl a hasatok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 14:12
11/17 anonim válasza:
borzasztóan :S még a migrénes fejfájás sem ilyen szörnyű. ez az egyetlen fájdalom az életemben, amitől a könnyem kicsordul.
12/17 anonim válasza:
Az első nap egy nagyon kicsit, egy-két órán keresztül. De régebben egyáltalán nem.
13/17 anonim válasza:
nekem semennyire... néha érzem a hasam alul, de soha nem görcsölök... viszont nagyon erős a vérzésem...pfff.
14/17 anonim válasza:
Első nap szoktam érezni, ha éjjel, reggel vagy a délelőtti órákban jön meg, akkor kb lefekvésig görcsöl, néha jobban, néha kevésbé. Gyógyszert sosem szedek rá. A hasmenés ilyenkor természetes, a méh lüktet, és a belek is ott vannak közvetlenül mellette, tehát az sokaknak szokott lenni. Az elején az erősebb lüktetés miatt a fájdalom is erősebb általában. Ha a délutáni órákban vagy este jön meg, éjjel legtöbbször elmúlik, reggel csak ritkán érzem. A környezetem sosem veszi észre, mert bár érzem, nem olyan borzasztó, és ha elterelem róla a figyelmem, tehát csinálok valamit, lefoglalom a gondolataimat, akkor nem is veszek róla tudomást. Egyszer volt, hogy kimaradt két hónap egy kis gyulladás miatt, és amikor pontosan harmadik hónapra megjött, első nap annyira borzalmasan görcsölt, hogy menni sem tudtam. De az utána következővel már minden rendben volt.
15/17 anonim válasza:
Nekem nem szokott fájni se a hasam se semmim, csak mielőtt megjön előtte való nap elég nyűgös szoktam lenni, nincs kedvem semmihez sem.
Anyunak viszont végig fáj a hasa, a feje, és teljesen gyenge, és a családot is "gyengíti" a hisztijeivel, olyankor mindenbe beleköt, egyszerűen elviselhetetlen vele az a néhány nap. :(
14/L
16/17 anonim válasza:
Semennyire, viszont első napján elég ingerlékeny vagyok.
17/17 anonim válasza:
Nekem kegyetlenül szokott fájni a hasam. A családban anyum nagynénjének voltak ilyen erős görcsei mint nekem. A többieknek nem vagy csak alig fáj valamijük a mensi alatt.
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!