Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinaltok ha nagyon faj a...

Mit csinaltok ha nagyon faj a hasatok menseskor? Vettem már be algoflex m cataflam megis görcsöl

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
én meleg vizes fürdőt veszek, meg borogatást teszek rá, mindegy, csak meleg legyen.
2010. nov. 21. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
no spa, cataflam. ez a kettő együtt segít, nekem legalábbis...
2010. nov. 21. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
A hasfájás miatt fogsz elválni, vagy hogy jön ez ide?
2010. nov. 21. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben beleülnék jó meleg vízbe (vagy ha jobban esik, zuhanyoznék és főleg a hasamra engedném a vizet), majd hasra fekve bebújnék a jó meleg ágyikóba.
2010. nov. 21. 16:20
 5/7 Bisztriz válasza:
De amúgy lehet hogy valakinél a két gyógyszer hatátalanítja egymást.énis mindig valami meleget teszek rá és beveszek minden gyógyszert és nekem el szokott múlni.ha sokáig nem múlik el akkor menny el minél hamarabb orvoshoz!
2010. nov. 21. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:
és az normális ha többet kell mennem nagywcre? ezmiatt lehet? baromira fáj görcsöl már 4 algoflex m 4 cataflam bevettem ma és fáj
2010. nov. 21. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennyi gyógyszert nem szabad bevenni, meg kell tanulni tűrni a fájdalmat, hozzá kell szokni. A meleg víz nagyon jót tesz neki egy jó meleg fürdő. Hidd el nekem is fáj régen én is rengeteg gyógyszert beszedtem, az meg csak árt, plusz a szervezeted is hozzászokik, én volt hogy elájultam a fájdalomtól, de megtanultam tűrni, mára esetleg egy gyógyszert ha beveszek amikor megvan és mintha már nemis fájna anyira.

És igen ha megvan előfordúl hogy többet kell menni wc-re, a pontos okát nem tudom, de amiatt van, nyugi.

2010. nov. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!