Lányok/nők! Ti milyen gyakran mossátok a hajatokat?
Nálam is ugyanez a helyzet:) Muszáj 2 naponta mosnom. Ha nem megyek le itthonról akkor bírok csak ki 3 napot:)
19/L
nekem is 2 naponta kell mosnom.nem is az a legnagyobb baj hogy hamar zsírosodik hanem hogy nagyon lelapúl és úgy meg hogy néz ki..
L19
Heti 2-szer mosom a hajam. Régebben én is 2 naponta mostam, de a fodrászom megmondta, hogy többet ártok a hajamnak, hogyha sűrűbben mosom. Minél sűrűbben mosom a hajam, annál jobban fog zsírosodni. Inkább összekötöm a hajamat vagy eltűzöm és akkor nem olyan feltűnő, hogy zsíros.
21/L
első: Ugyan ez a helyzet.:)
10:48 Amikor nem mentem sehová, én is volt, hogy 4-5 napig nem mostam. Viszont nekem nem lett ettől jobb, nem zsírosodik kevesebb idő alatt.
A hajadtól is kipattoghat az arcod.
21/L
10:48-as válaszolónak: Én is május óta csinálom ezt, hogy heti 2-szer mosok hajat. (4 napig nem)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!