Milyen sűrűn mossátok a hajatokat? Ha két naponta mosom az baj?
Figyelt kérdés
Muszáj, másképp nagyon szarul áll. De most növesztem a frufrum, hátha majd nem kell annyit mosnom, ha az hosszabb lesz és ... nemtudom. :S
Remélem nem teszi tönkre a hajamat a gyakori mosás.
2010. márc. 26. 21:28
1/30 anonim válasza:
Én is kétnaponta mosom, mert elég gyorsan zsírosodik sajnos, de nem hinném hogy valami baja lenne tőle.
2/30 anonim válasza:
nekem sajnos naponta kell ha nem akarok csapzottan kinézni, bár nem túl jó a hajam kicsit ritka de szerintem nem emiatt, valami hiány lehet, a körmöm is rosszul néz ki
21/f
3/30 anonim válasza:
Minél sűrűbben mosod,annál zsírosabb lesz.Kb.kéthetente mosom,és nem zsíros és nem is korpás soha.Igaz,hogy nem is használok mindenfél balzsamot,lakkot és egyebeket,amik koszolják a hajamat és a fejbőrömet.
6/30 anonim válasza:
vannak olyan samponok, amik direkt mindennapos hajmosásra vannak.:)
7/30 anonim válasza:
Én is 2 naponta szoktam. Radásul festem is 2 éve, de nincs semmi baja, szép, nem is töredezett.
8/30 anonim válasza:
egy héten 2-szer, vagyis 3 naponta
13/L
9/30 anonim válasza:
2-3 naponta...
de nem károsítja a fodrász szerint a minden napos hajmosi sem.
10/30 anonim válasza:
Szakértők szerint 2 naponta normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!