Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Több vizet kéne innom?

Több vizet kéne innom?

Figyelt kérdés

nyár van! ilyenkor az emberek túlnyomó többsége 2 liter vizet (biztosan) megiszik egy nap. Én télen-nyáron MAXIMUM 5 decit iszom. Télen talán 2-3at. Egyszerűen nem vagyok szomjas. Évek (10 éve...) nem iszom egy/több liternyi vizet.

A bőrömön látszik meg a legjobban. Hogy tudnám rávenni magam a viz/üdítő ivására? teát iszogatok, de azt se tudok liternyit, mert a cukortól rosszul leszek. Cukor nélkül meg mi értelme a teának? nem szeretem úgy.

olvastam egyik kérdésnél, hogyha vizet, teát (cukor nélkül) inna az ember hónapokig, évekig, szépen kitisztulna a bőre. gondolom ez igaz

illetve a bőröm nem csak az arcomon ilyen.. nagyon sok helyen (váll, kar, mellkas, fenék)...

A bőröm egyébként nagyon miteszeres, tágpórusú, eltömődött, zsíros, néha száraz(fürdés után).

20/L

2011. júl. 3. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
5 deci az hozzámképest sok. Én egy hét alatt iszok meg egy másfélliteres üccsit. De úgy,hogy nem iszok semmi mást mellé. Én meg pont teát szoktam inni mert azt minden mennyiségben
2011. júl. 3. 21:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Én napi 5dl folyadékot(csak vizet iszom) iszok meg.Pedig sokan mondták már hogy többet kellene,de egyszerűen nem bírok többet inni.

24/L

2011. júl. 4. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!