Most lett meg a cukorterheléses eredményem. Cukros vizet kellett innom. Éhgyomorra, utánna négyszer félóránként, végül egy óra múlva vették le hatodszorra vért. Többi lennt. Akinek hasonló lett milyen kezelést kapott?
Az eredmények: 5.2- 10.3- 11.7- 7.5- 4.1- és 3.1 lett.
Felraknátok az ilyen eredményeket, ami a tiétek, hogy tujak viszonyítani valamihez.
Ez tiszta kínzás! Nálunk a cukorterhelés abból áll, hogy vesznek vért reggel, megnézik abból a cukorszintet. Aztán inni kell szőlőcukros vizet, majd két óra múlva újra vesznek vért, amiből megnézik mennyi lett terhelésre a cukorszint.
Egyébként éhgyomri volt 4,5 , terheléses 5,2
Nekem a 2 órás lett 9 felett, ami nagyon rossz.
Ha jól látom az neked 7,5, ami határeset. Kórháza válogatja, hogy ezzel kell-e diétáznod vagy sem.
szia!
hát minden elismerésem, hogy "túlélted".
nem tudom, miét nem lehet ezt egységesen csinálni?
nekem levették éhgyomorra, majd amikor meglett az eredmény, megittam a cukros vizet, majd két óra múlva megint levették a vérem!
eredmények: 1., 4,35
2., 7,03
a diétahatár 7,8 felett van, az inzulinozás pedig azt hiszem, hogy 11 felett.
azt mondta a védőnőm, hogy 7 felett orvosa válogatja, hogy mekkora értéknél küld dietetikushoz.
remélem segítettem.
27 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!