Több vizet kéne innom?
nyár van! ilyenkor az emberek túlnyomó többsége 2 liter vizet (biztosan) megiszik egy nap. Én télen-nyáron MAXIMUM 5 decit iszom. Télen talán 2-3at. Egyszerűen nem vagyok szomjas. Évek (10 éve...) nem iszom egy/több liternyi vizet.
A bőrömön látszik meg a legjobban. Hogy tudnám rávenni magam a viz/üdítő ivására? teát iszogatok, de azt se tudok liternyit, mert a cukortól rosszul leszek. Cukor nélkül meg mi értelme a teának? nem szeretem úgy.
olvastam egyik kérdésnél, hogyha vizet, teát (cukor nélkül) inna az ember hónapokig, évekig, szépen kitisztulna a bőre. gondolom ez igaz
illetve a bőröm nem csak az arcomon ilyen.. nagyon sok helyen (váll, kar, mellkas, fenék)...
A bőröm egyébként nagyon miteszeres, tágpórusú, eltömődött, zsíros, néha száraz(fürdés után).
20/L
én ajánlom az ízesített ásványvizeket mint pl az emotion.
már 4-5 ízbe van,finomak nagyon(én mindig ezt viszem kirándulásokra) és itatja magát.
kicsit drágák,de ha akcióban van,érdemes venni több 2L-es üveget,mert az azért kitart:D
nem viccelek. megiszom naponta 1-2-3 sört többet nem
már reggel éhgyomorra tolom az elsőt és kis idő múlva rendezi a belsőmet (ffi59)
Nekem is ilyen problémám volt.
Mindíg éhesnek éreztem magam,aztán rájöttem,hogy azért nem telik meg apocak sosem,mert folyadékra van szüksége:)
Én napi 2l vizet/ásványvizet/gyümölcslevet rakok magam mellé és mindíg iszok belőle,akkoris ,ha nem vagyok szomjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!