Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Több vizet kéne innom?

Több vizet kéne innom?

Figyelt kérdés

nyár van! ilyenkor az emberek túlnyomó többsége 2 liter vizet (biztosan) megiszik egy nap. Én télen-nyáron MAXIMUM 5 decit iszom. Télen talán 2-3at. Egyszerűen nem vagyok szomjas. Évek (10 éve...) nem iszom egy/több liternyi vizet.

A bőrömön látszik meg a legjobban. Hogy tudnám rávenni magam a viz/üdítő ivására? teát iszogatok, de azt se tudok liternyit, mert a cukortól rosszul leszek. Cukor nélkül meg mi értelme a teának? nem szeretem úgy.

olvastam egyik kérdésnél, hogyha vizet, teát (cukor nélkül) inna az ember hónapokig, évekig, szépen kitisztulna a bőre. gondolom ez igaz

illetve a bőröm nem csak az arcomon ilyen.. nagyon sok helyen (váll, kar, mellkas, fenék)...

A bőröm egyébként nagyon miteszeres, tágpórusú, eltömődött, zsíros, néha száraz(fürdés után).

20/L

2011. júl. 3. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Készíts magad mellé egy üveg vizet és azt iszogasd. Étkezések után 1-2 pohárral igyál meg. Tehetsz bele kis citromlevet, úgy frissítőbb lesz.
2011. júl. 3. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen problémával küzdök,nagyon keveset iszok,ami nagyon ártalmas,hiszen az emberi szervezetnek nagyon nagy szüksége van a folyadékra. Nekem azt tanácsolták kezdjek el sportolni két fél literes üveggel,ami meg van töltve ásványvízzel és nekem használt. Mindig utána töltöm és iszogatom,igaz még így is elég kevés,de már jóval többet fogyasztok mint eddig. Állítsd be a telefonodon,minden órára,hogy meg kell innod egy kis pohár vizet. Még akkor is ha nem kívánod. Nem csak akkor kell inni ha szomjas az ember,mert akkor már régen rossz. Kívülről is tápláld a bőröd,testápoló, megfelelő tusfürdő, arckrém(mondjuk én attól csak pattanásosabb leszek....).
2011. júl. 3. 18:42
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos tanácsokat :) most gyorsan hozattam másfél liter vizet :D betolom estére :) ma még a 2 deci se volt meg... hihetetlen h bírom ki így évekig. "Szerencsére" a bőrömön látszik meg, de biztosan a belsőszerveimnek is nagyon fontos.
2011. júl. 3. 18:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy betolod estére nem sokat érsz vele. Nem egyszerre kell meginni sokat, mert az csak átmegy a szervezeteden és kipisiled.. Hanem folyamatosan kell iszogatni és akkor ér valamit. Így hallottam :)
2011. júl. 3. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:

én ajánlom az ízesített ásványvizeket mint pl az emotion.

már 4-5 ízbe van,finomak nagyon(én mindig ezt viszem kirándulásokra) és itatja magát.

kicsit drágák,de ha akcióban van,érdemes venni több 2L-es üveget,mert az azért kitart:D

2011. júl. 3. 18:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Mindig legyen a kezed ügyében egy fél literes víz, mert ha nincs szem előtt, nem jut eszedbe, hogy igyál. És ne szénsavasat vegyél, hanem simát, akár csapvízzel is utántöltheted. 2 litert talán én se iszok meg minden nap, de átlagban a 1,5 megvan, ha sósat eszek, vagy hagymát, akkor több is.
2011. júl. 3. 18:51
 7/12 A kérdező kommentje:
van olyan ízesített aminek nincs kanalas augmentin íze? :D mert amiket ittam mind gyógyszerízűek voltak. pl jana, ami egyébként (most is meg ez előtt is ha ittam, ezt ittam) elég egészséges... tehát nem igen ittam ilyeneket, de kérlek ajánljatok valami finomat :)
2011. júl. 3. 19:00
 8/12 anonim válasza:

nem viccelek. megiszom naponta 1-2-3 sört többet nem

már reggel éhgyomorra tolom az elsőt és kis idő múlva rendezi a belsőmet (ffi59)

2011. júl. 3. 19:04
 9/12 A kérdező kommentje:
én vese görcsöt kapok a buborékos italoktól.
2011. júl. 3. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen problémám volt.

Mindíg éhesnek éreztem magam,aztán rájöttem,hogy azért nem telik meg apocak sosem,mert folyadékra van szüksége:)

Én napi 2l vizet/ásványvizet/gyümölcslevet rakok magam mellé és mindíg iszok belőle,akkoris ,ha nem vagyok szomjas.

2011. júl. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!