Ha hosszú hajad volt, és levágattad, megbántad?
Nekem egyszer kb a lapockámig ért , vissza akartam vágatni 3-4 cm t max. Akkor mentem új fodrászhoz. Mutatta is, hogy 3-4-5 öt vág. Úgy mentem ki, hogy 15 cm-rel rövidebb hajam volt. Őrjöngtem, mivel nagyon lassan nő a hajam.
Most majdnem a derekamig ér már, de azóta nem mertem fodrászhoz menni. Azonban mosás után negyed órán át fésülöm, és már egy fokozattal könnyebb fésülésnek is örülnék. Így elterveztem, hogy én is levágatom lépcsőzetesre, főleg, hogy ne lapuljon le. De nem tudom még kihez menjek. Akihez jártam 10 évig, vagy több, ahhoz már nem mehetek így vissza. :S
De nem tudok megbízni bennük.
De szerintem nyugodtan vágasd le, jobban fog kinézni, és nem lesz unalmas, gondolom neked is lapul. Max ne vágass sokat az aljából.
Hát szerintem nem csak kontyos haj a jó esküvőre.
Én nem rakom kontyba az tuti, ha meggondolom magam valaha is és férjhez megyek.....bár az még minimum 10 év.
De most ne ess nekem, csak véleményem mondtam el.
nekem kb, váll alatti volt, szóval olyan hát közepe felé ért.
levágattam és egész a nyakamig lett levágva :(((
eldöntöttem, hogy soha többet nem fogok ilyen rövidre nyíratkozni, mert nagyon lassan nől a hajam :(((
de szerintem te nem fogod megbánni, egy kis változatosság pedig sosem árt - szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!