Van itt olyan lány akinek eredetileg sötétbarna a haja és befestette szőkére? Mennyi ideig tartott míg rászántad magad, megbántad, mit szóltak a közeli hozzátartozóid hozzá?
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Nem platinaszőkére szeretném befesteni hanem valami ilyesmire:
1. [link]
(ez inkább szőkésbarna)
2. [link]
3. [link]
4. [link]
De nem tudom most kicsit elbizonytalanodtam, szeretnék változtatni de nem akarom, hogy tönkremenjen a hajam.
Pedig már régóta kacérkodok azzal a gondolattal, hogy szőke legyek!:)
Nekem eredetileg világos hamvasbarna a hajam, tehát mindenki barnán ismert meg. Kék a szemem világos szemöldök és fehér bőr. Én sokáig szőkén el sem tudtam képzelni magamat. Aztán fokozatosan szőkültem, sima hamvasszőke hajfestékkel. A középszőke áll a legjobban, de a természetes szőke is jól áll, sőt akik így ismertek meg, azt hitték, hoy természetesen is ilyen vagyok.
A nagyon világos szőkét azért nem szeretem, mert nagyon gyorsan van lenövés.(
Ha fehér a bőröd világos a szemed(kék, zöld, mogyoróbarna) és a szemöldököd szőkésbarna, vagy világosbarna, jól állhat a világosabb haj.
Én nem bántam meg, sőt, fújjogtak, amikor beszíneztem sötétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!