Milyen arcápolási rutin lenne megfelelő nekem?
Figyelt kérdés
Elég zsíros és pattanásos bőröm van. Nem vészes, de engem zavar. Vannak karikák is a szemeim alatt, arról olvastam, hogy használhatnék koffeint tartalmazó készítményeket. Olcsóbb, drogériás termékeket szeretnék használni, viszont az is fontos lenne, hogy tényleg használjanak. A tippeket előre is köszönöm!aug. 22. 12:55
1/3 anonim válasza:
A karikákra alvás. Csokit, nápolyit, olajos magokat sokkal kevesebbet kéne enni hogy szebb legyen az arcod.
Ezen kivul meg barmi ami zsiros pattanasos borre valo. Elsosorban egy lemoso ami reggel este alaposan tisztit
2/3 A kérdező kommentje:
Minden nap alszom legalább 7-8 órát, de a karikák ott maradnak sajnos
aug. 22. 17:45
3/3 anonim válasza:
Karikák ellen nem tudok mit javasolni, de ezt "Olcsóbb, drogériás termékeket" és ezt "zsiros pattanasos borre valo. Elsosorban egy lemoso" felejtsd el - persze nem próbáltam az összeset, de az alsó árkategóriájú, direkt zsíros bőrre szánt termékek csak rontanak a helyzeten (ezzel nem mondom hogy a drágák közt nincs olyan, amire szintén igaz ez)
Pattanások ellen nekem bevált ez:
Zsírosodás ellen valamennyire ez:
Ha esetleg elkapart bőrhibák utáni foltjaid is vannak, a revoxos c-vitamin szérumot ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!