Milyen arcápolási rutint használhatnék?
Sajnos nagyon zsíros bőrt örököltem, ami még a húszas éveimet is megnehezíti. Próbáltam sokféle dolgot, ugyanakkor csak az egyik La roche-posay termék használt, azt a fajtát azonban nem találom. Különböző változatait is próbáltam, de egyik sem volt olyan jó, mint az első.
[1. termék= La roche-posay effaclar duo (+)]
Kozmetikus alig van a településemen és azok sem a legjobbak.
A fontosabb információk, hogy tág pórusaim vannak, főképp ez okoz gondot. Csak a menstruáció előtt egy héttel szokott több mitesszer és pattanás lenni, átlagban kevesebb van.
Mit tudnék kezdeni a pórusokkal és a többi problémával?
A pórusok mérete is alkati adottság. Minél zsírosabb a bőrtípus, annál nagyobbak a lyukacskák, hogy könnyebben ürüljön a faggyú.
Szalicilsavas hámlasztás javaslok heti 2-3 alkalommal, mellette a duplatisztítás ami jó a tág pórusokra, az első olajos tisztító szépen oldja az olajat a pórusokból, a második könnyed formulájú, nem szárító vizes báziú.
Fényvédelem, Revuelle oil control, egy álom. 37 éves vagyok, ettől jobbat még nem találtam.
LRP-ből szerintem csak készlethiány lehet, online sok helyen kapható.
Igeeen, sokszor a készlethiány miatt nem tudtam rendelni sajnos:((
De köszönöm szépen a segítséget ❤️❤️
Reggel
1) Lemosó:
Arcmosás langyos vízzel (vagy lemosóval, lásd este)
2) Nia szérum (mitesszerek/tág pórusok):
GEEK & GORGEOUS 101
B-Bomb 10% Niacinamide Szérum
3) Fényvédő:
Altruist
Dermatologist Sunscreen SPF30
Este
1) Lemosó:
GEEK & GORGEOUS 101
Jelly Joker
2) BHA hámlasztó (mitesszerek/tág pórusok):
GEEK & GORGEOUS 101
Porefectly Clear 2% Salicylic Acid Serum
3) Nia szérum (mitesszerek/tág pórusok):
GEEK & GORGEOUS 101
B-Bomb 10% Niacinamide Szérum
4) Hidratáló krém:
GEEK & GORGEOUS 101
Hydration Station 6% Glicerin + Ectoin Gélkrém
Alkalmanként
1) Erős hámlasztó:
PAULA'S CHOICE
Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peel
Használd heti 1-2-szer, és mosd le 5-10 perc után. Aznap ne használj másik hámlasztót (vagy retinolt).
2) Agyag maszk (mitesszerek/tág pórusok):
PAULA'S CHOICE
Skin Balancing Oil-Absorbing Mask
Lemosás után folytasd a szokásos rutinodat a nem lemosandó, hidratáló termékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!