A nőknek miért ragyás(abb) a fejük még a 20-as 30-as éveikben is? Mit szednek? Vagy a sok sminktől?
Egyrészt a többség nem vakolva van, mert az nem mutat jól élőben.
Rajtam BB krém van, mert az arcom nem egységes színű. Van, ahol kicsit világosabb, van, ahol sötétebb. Az enyhén színezett hidratálóktól, alapozóktól is sokkal szebb lesz.
Olvastam egyszer egy hollywoodi színésznő könyvét, aki leírta, hogy a sminkesek ezerszer inkább szeretnek eltüntetni egy hatalmas tetoválást, mint egy pattanást, mert utóbbit nem lehet. A tetoválás 2D-s, eltűnik, ha lefested, de a pattanás ugyanúgy egy 3D-s dolog marad. Hiába nem tér el színben az arcodtól, kiemelkedik. Ahogy forgatod a fejed, látszik.
Engem az lep meg, hogy logikailag sem jön ki ez. Akik azt hiszik, a sminkkel pattanásokat meg ráncokat akarnak az emberek eltüntetni, azok gondolkoznak? Ehhez nem kell anatómia, nem kell hozzá kozmetikai tudás, csak logika. Ha van egy falad, amit le akarsz festeni, de vannak benne lyukak, akkor először glettelsz, mert a 3 dimenziós lyuk nem fog eltűnni a festékrétegtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!