Millió egy oka van. Gyulladás, élelmiszer intolerancia, hormo probléma.
Nem úgy van az, hogy vége a tinikornak és utána patika a bőr.
Egyébként meg férfiak közt is vannak, akik durván pattanásosak. Lehet nem annyi, mint nő, de titeket se kímél ez a helyzet.
júl. 13. 19:46
12/22 anonim válasza:
Na meg a férfiaknak nem feltétel a bababőr. Sokkal rondább lehet ahhoz, hogy azt mondják rá, hogy ronda, szemben ha a nőnek van valami apró hibája, azt felnagyítva látja mindenki.
júl. 13. 19:50
13/22 anonim válasza:
Nem használok se púdert, se alapozót. Menstruáció idején előjön pár pattanás, egyébként tiszta az arcom.
júl. 13. 21:57
14/22 anonim válasza:
Sokkal bonyolultabb a hormonrendszerük mint a férfiaknak. Szedni sokan szednek fogamzásgátlót, mert a természet koronái közül rengeteg nem képes gumit húzni a pöcsére.
júl. 13. 22:49
15/22 anonim válasza:
14 éves koromtól majdnem mindennap sminkelek, és nem volt soha egy pattanásom sem.
júl. 13. 22:54
16/22 anonim válasza:
De én nem értem az összefüggést. Mi az összefüggés a smink és a pattanás között? A smink nem egy ördögtől való dolog, az nem teszi tönkre a bőrt. Pluszban rengeteg nő nem is sminkel. De amúgy igen, sok férfin is van pattanás, na akkor nekik is a smink miatt?
júl. 14. 00:03
17/22 anonim válasza:
#8 az jó vagy rossz?
júl. 14. 00:05
18/22 anonim válasza:
Az sem mindegy hogyan táplálkozik az ember, milyen genetikát örököl.. M
júl. 14. 03:01
19/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de nem értem az összefüggéseket. Azt mondják itt, akik sminkelnek, hogy nem ragyásodnak, szép bőrük van. Akkor minek sminkelnek? És itt most nem egy szemkihúzásra gondolok, hanem amikor az egész pofájuk be van vakolva alapozóval.
júl. 14. 12:55
20/22 anonim válasza:
Lehet hogy édesanyád úgy tanította hogy neked pofád van, de a legtöbb értelmes ember azt arcnak mondja.
Én ugyan nem szoktam alapozni, de az pattanásokra semmit nem ér. Arra a korrektor való, amit csak a problémás részre kell fevinni, nem egész arcra. Az alapozó a kisebb hibák elfedésére szolgál, pl fakó bőr, enyhe pirosság, fáradt szemek. Meg csomó alapozóban ma már vannak jótékony összetevők, hidratál, ápol, fényvédelmet tartalmaz. Összességében egységesíti kicsit a bőrt. De amúgy nem tudom te hol mászkálsz, ma már nem divat a vastag alapozás, pláne így 40 fokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!