Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak a nőknek kell...

Miért csak a nőknek kell aggodniuk az öregedés miatt? A férfiak miért tehetnek 40evesen is ugy mintha 20 evesek lennének?

Figyelt kérdés
jún. 4. 09:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Nektek se kell aggódnotok, úgyis hiába.
jún. 4. 09:33
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Mire gondolsz öregedés alatt?

Ha arra, hogy elveszik a fiatalos szépség akkor a nőknek egyedül azért kell jobban aggódnia, mert általában ők fontisabbnak tartják, hogy szépek legyenek. A férfiak nem adnak annyit a saját szépségükre.

Ha viszont arra gondolsz, hogy öregedés úgy általában, akkor mindenkinek ugyan úgy kell aggódnia, mert mindenkinek öregszik a teste, gyengebb lesz, fogekonyabb betegségekre, stb.

Milyen értelemben tehetnének a férfiak úgy 40 evesen mint 20 évesen? És ez miben más mint a nőknek?

jún. 4. 09:35
 3/24 anonim ***** válasza:
71%
Mert a férfiak lesz.rják.
jún. 4. 09:39
 4/24 anonim ***** válasza:
62%

Én ilyenkor azt a kérdést teszem fel a vendégeimnek, hogy mi az, amitől fél, ha az öregedés a téma.

Milyen érzések vannak

jún. 4. 09:41
 5/24 anonim ***** válasza:
56%

*milyen érzések vannak benne?

Mindenki öregszik, ez egy privilégium.

Kiderül sokszor, hogy a nők traumatizálva vannak, meg akarnak felelni. Karrier, háztartás, gyerek, magukra semmi idejük. Mindig csak a környezetet szolgálják. Várják a végét, hogy "na most akkor lesz idő magamra". De nincs vége, mert önsorsrontóak és nem akarnak segítséget.

Mondjuk rendelni a kaját, mert hát csak úgy jó, ahogy ők készítik. Felfogadni egy takarítót, mert ide idegen nem jön, hogy összefogdossa a ruhákat. Mert, mi fog történni? 🤔

Szóval, én azt gondolom, hogy azért félnek, mert eltelik az idő anélkül, hogy megjelennének a saját életükben.

jún. 4. 09:45
 6/24 anonim ***** válasza:
44%

#4 gondolom tök kellemesen érzik magukat a vendégeid, hogy egy önjelölt pszichológus faggatja őket a belső félelmeikről, amiket nem feltétlen akarnak az orrodra kötni.

Én szeretek szolgáltatókhoz járni szépségápolásra, de sokat végigjártam, mire találtam olyanokat akik nem akarnak belemászni a fejembe meg az életembe.

jún. 4. 09:51
 7/24 anonim ***** válasza:
44%
Mert sok férfi fiatalon nem kell senkinek (kb. 30 éves koráig), mert nincsen se pénzük, se készségeik, sokan huszonévesen is kölyöknek néznek ki, később érnek stb. A férfiak idősebb korukra válnak vonzóbbá, HA(!) megdolgoznak érte és sajnos a többség erre nem hajlandó. A nőknél pont fordítva van. Fiatalon tinédzserként/huszonévesként a legvonzóbbak és a legtermékenyebbek, amit elértek az életben az a 0-val vetekszik, mégis végtelen számú férfi vágyakozik utánuk. Később viszont (40 felett) már elkezdenek veszíteni a szépségükből és sokkal nehezebben tudnak lépést tartani a fiatalabb csajokkal. Amit most leírtam az természetesen nem mindenkire igaz, mindenki helyzete más és más, de én úgy veszem észre, hogy nagy átlagban ez a jellemző. A férfiak alulról kezdik és sokan ott is maradnak, a nők pedig előnyből indulnak, viszont ez az előny nem tart örökké...
jún. 4. 09:53
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
A férfiak kevesebbet élnek, szóval...
jún. 4. 09:56
 9/24 anonim ***** válasza:
40%

6. Semmi gond, ha te nem szereted, akkor nem egymást keressük. Nem is értem ezt a kommentet. Hogy mi szükségét érezted.

Valószínűleg te nem szeretsz beszélgetni, de hidd el a legtöbb embernek, legyen az férfi, vagy nő, hiányzik az értő figyelem. Ha csak beszélhet. Én pedig kérdezek. Frusztraciót is tudok viselni, ha valaki nem akar válaszolni.

Ennyi. Tanuld meg elfogadni a másik véleményét, ne érvénytelenítsd, csak azért mert te más vagy.

jún. 4. 09:57
 10/24 anonim ***** válasza:
17%
Értő figyelemért a barátokhoz és a családtagokhoz fordulok. Nem a fodrászomhoz vagy a pedikűrösömhöz. De igaz, nem vagyunk egyformák :)
jún. 4. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!