Miért csak a nőknek kell aggodniuk az öregedés miatt? A férfiak miért tehetnek 40evesen is ugy mintha 20 evesek lennének?
Mire gondolsz öregedés alatt?
Ha arra, hogy elveszik a fiatalos szépség akkor a nőknek egyedül azért kell jobban aggódnia, mert általában ők fontisabbnak tartják, hogy szépek legyenek. A férfiak nem adnak annyit a saját szépségükre.
Ha viszont arra gondolsz, hogy öregedés úgy általában, akkor mindenkinek ugyan úgy kell aggódnia, mert mindenkinek öregszik a teste, gyengebb lesz, fogekonyabb betegségekre, stb.
Milyen értelemben tehetnének a férfiak úgy 40 evesen mint 20 évesen? És ez miben más mint a nőknek?
Én ilyenkor azt a kérdést teszem fel a vendégeimnek, hogy mi az, amitől fél, ha az öregedés a téma.
Milyen érzések vannak
*milyen érzések vannak benne?
Mindenki öregszik, ez egy privilégium.
Kiderül sokszor, hogy a nők traumatizálva vannak, meg akarnak felelni. Karrier, háztartás, gyerek, magukra semmi idejük. Mindig csak a környezetet szolgálják. Várják a végét, hogy "na most akkor lesz idő magamra". De nincs vége, mert önsorsrontóak és nem akarnak segítséget.
Mondjuk rendelni a kaját, mert hát csak úgy jó, ahogy ők készítik. Felfogadni egy takarítót, mert ide idegen nem jön, hogy összefogdossa a ruhákat. Mert, mi fog történni? 🤔
Szóval, én azt gondolom, hogy azért félnek, mert eltelik az idő anélkül, hogy megjelennének a saját életükben.
#4 gondolom tök kellemesen érzik magukat a vendégeid, hogy egy önjelölt pszichológus faggatja őket a belső félelmeikről, amiket nem feltétlen akarnak az orrodra kötni.
Én szeretek szolgáltatókhoz járni szépségápolásra, de sokat végigjártam, mire találtam olyanokat akik nem akarnak belemászni a fejembe meg az életembe.
6. Semmi gond, ha te nem szereted, akkor nem egymást keressük. Nem is értem ezt a kommentet. Hogy mi szükségét érezted.
Valószínűleg te nem szeretsz beszélgetni, de hidd el a legtöbb embernek, legyen az férfi, vagy nő, hiányzik az értő figyelem. Ha csak beszélhet. Én pedig kérdezek. Frusztraciót is tudok viselni, ha valaki nem akar válaszolni.
Ennyi. Tanuld meg elfogadni a másik véleményét, ne érvénytelenítsd, csak azért mert te más vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!