Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nőknek miért ragyás(abb) a...

A nőknek miért ragyás(abb) a fejük még a 20-as 30-as éveikben is? Mit szednek? Vagy a sok sminktől?

Figyelt kérdés
júl. 13. 16:05
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
12%
Valszeg a sok smink. Én 25 éves nő vagyok és soha az életben még egy rúzst sem használtam, szép baba arcom van. Rengeteg ismerősöm alapozózik meg ilyen olyan pirosító stb és nagyon csúnya a bőrük, teljesen eltömíti a pórusokat. Szellőzni sem szellőzik a bőr tehát nagyobb részben a smink. De például van egy másik ismerősöm aki gyermek kora óta küzd bőrproblémákkal, neki lehet hogy genetikai vagy ilyesmi és nem is sminkel.
júl. 13. 16:14
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Semmi köze a sminknek. Hormonok. Én is így voltam a 10-20 as még 35 évesen is volt h sok pattanásom volt. 40 körül megszűnt ez a pattanasosodás.
júl. 13. 16:31
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
Ja es en is használtam sminket egész életembe, es semmi baja a bőrömnek, babaarcom van , azt hiszik 35 éves vagyok, 48 évesen
júl. 13. 16:32
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem a sminktől. Ne idegeskedj.
júl. 13. 16:39
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
De tudom a régi generáció, a mai idősek ezen lovagoltak, hogy a smink öregíti a bőrt
júl. 13. 16:44
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki normális minőségű sminktermékeket használ, este mindig alaposan lemossa és nem évente 2-szer tisztítja az ecseteit, akkor nem ettől lesz pattanásos. Sokszor hormonális okai vannak, sajnos nem mindenkinek múlik el amint kilép a tinédzserkorból.
júl. 13. 16:47
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
😂😂😂
júl. 13. 16:47
 8/22 anonim ***** válasza:
93%
Sok smink az eszed tokja. Menstruálunk havi szinten, ami egy hormonbombával ér fel.
júl. 13. 16:55
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
6 os en évekig sminkkel aludtam el, mert elaludtam mielőtt eljutottam volna a fürdőbe lemosni, es nem ráncosodott a bőröm. Se nem ragyásodott
júl. 13. 16:57
 10/22 anonim ***** válasza:
91%
Ez, hogy a smink ráncosít meg pattanásokat okoz... nem hiszem el, hogy ezt 2024-ben valaki komolyan gondolja.
júl. 13. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!