Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyám miért nem tudja megérteni?

Anyám miért nem tudja megérteni?

Figyelt kérdés

Na szóval mindig én festem anyám haját és most volt egy stílustanácsadáson ahol közölték,hogy hamvas szőke hűvös irányba menjen el a haja

Most ilyen haja van, ezzel lett befestve [link]

A nő ezt a festéket ajánlotta neki

[link]

Küldött a nő egy képet hogy ilyen színe legyen a hajának ami ezen a képen látható

[link]

Hiába mondom el anyámnak, hogy a 7.56 syosstól nem lesz olyan a haja mint a képen

De ő ragaszkodik hozzá szóval szerintetek ha a syoss 7.56 festi be hány percet hagyja fenn ?

Én 15 percnél többet nem merném neki,mert így is félek hogy elég sötét lesz

Valaki segítene mert anyámtól már megőrülök és természetesen tőlem várja el hogy jó legyen

Ha a syoss 7.56 festék nem jó milyet vegyünk hogy olyan legyen mit a képen?

2023. okt. 26. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem értem, hogy NEM lehet megérteni, hogy barna festéktől nem lesz barna haja... Hallatlan.
2023. okt. 26. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt most nem igazán értem
2023. okt. 26. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Ez minden, csak nem szőke mondhattok bármit.
2023. okt. 26. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Te anyád, te viseld el a hülyeségeit! Nekünk elég a saját anyáink hülyeségei, nem kérünk a te anyád hülyeségeiből még a tetejébe...
2023. okt. 26. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért baj az ha neki ez tetszik?!

Neki ez tetszett meg és ilyenre akarja festeni. Ha nem pont olyan lesz mint a dobozon ígért szín, talán nem dől össze a világ.

2023. okt. 29. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezzel tényleg nagyon sötét szőke lesz (nem barna, csak a köznyelveben, ez valójában még a szőke kategória a szakmában). Valami 8-as hamvas kellene neki, de szerintem váltani csak fodrásszal tud hamvasra, otthon nem nagyon.
2023. okt. 30. 12:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Végül nem lesz hamvasitva

Túl macerás

2023. okt. 31. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!