A kép alapján ez fejtetű?
Sziasztok. Már 4. Napja tudom, hogy tetves vagyok. Kezeltem paranit samponnal, de még tetves vagyok, hisz rengeteg a serkém. Ma kimentem a napra és láttam, hogy 2 ilyen mászkált a karomon, plusz 1 halott volt a lábszáramon.
Tegnap is a napra mikor kimentem, akkor jött elő, 4-et találtam.
A jobb oldali átlátszó szárnya nincs a fotón, mert ahogy megfogtam leszakadt. De azt olvastam a fejtetűnek nincs szárnya ,akkor most mi van?:|
Tetu - akar fejtetu, akar ruhatetu, akar lapostetu - barhol lehet, ahol haj vagy szor van (akar a nemi szervek kornyeken, vagy a honaljban, de meg a szakall es a bajusz sem kivetel).
Viszont a kepen en sem tetut latok, ugyanis egyetlen tetu fajtanak sincs szarnya, es a legtobbszor barna, nem fekete. Csak akkor lesz fekete, ha befested a hajaddal egyutt, de szarnya akkor sincs.
Kerdezo, nem eleg, hogy hajat mosol, a teljes agynemukeszletet a parnaddal paplanoddal egyutt ki kellene mosni, a torolkozoiddel egyutt, amit ezalatt az ido alatt hasznaltal.
Természetesen azt is megtettem, illetve mindennap 3 órán át a párom szedegeti a sertéket.
Sajnos én is a munkahelyemen szedtem össze, óvoda.
Igen, most már én nekem is kontyban van a hajam. Eddig lófarokban volt az oviban, de sajnos ezt már nem engedhetem meg magamnak.
Az ovisokat távolról ölelem azóta. Öleljék a derekam, de már most nem ölelem őket úgy, hogy a hajunk összeérhessen.
Én nagyon szeretem mikor bújnak, de ezt el kell engedni.
Kézfogás, arc simítás, derekam megölelése és kész.
Már most az ölembe se ültetem őket.:S
Szigorúbb szabályok és azóta én nézem a hajukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!