Fejtetű ellen mit tegyek?
Nekem van egy jól bevált módszerem. A hajvasalóm (ettől meghalnak) meg a húgom (aki leszedi a serkéket). Szerencsére nem írtózik az ilyesmiktől a tesóm, és megkértem, hogy vasalja ki a hajam. Azért volt rá itt is szükség, mert nem tudtam volna a fejbőrömtől kezdeni a hajvasalást. Miután ezzel végzett meg lehúzta az elpusztult serkéket a hajszálaimról. Ezt abban az időben heti többször is megismételtük, plusz használtam tetűírtószert is, hetente egyszer. Szóval ez az egész egy folyamat volt, nem egyszeri alkalom.
A módszerem előtt persze én is végig próbáltam több ilyen szert is, házi praktikát (ecettel átitatni a hajat és befóliázni, jól bebalzsamozni a hajat majd egy direkt erre a célra kifejlesztett fésűvel átfésülni, fürdésnél fél órán át víz alatt tartottam a fejem, csak az arcom látszott ki a vízből), de egyik se bizonyult hatásosnak. A 220 fokkal, és egy éles szemű emberrel, viszont már nem vehették fel a versenyt a kis dögök. Ja és még valami, a "tetűírtós" napjaidon cserélj ágyneműt, nehogy valami kóbor tetű visszajusson a hajadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!