Mit tegyek? Hogy távolítsam el őket?
hát, ez egy elég nehéz ügy. nekem is volt kisiskolásként (meg az egész osztálynak)... vegyél tetűirtót patikában, azzal mosd át a fejét, rá van írva gondolom hogy hányszor meg hogyan, a serkéket meg nekem akkor még kézzel húzogatták le a hajszálaimról, iszonyatos meló volt, óriási dús hajam volt, le is vágtuk akkor rövidre : (
de lehet hogy van már erre valami fésű vagy nemtudom, kérdezd meg a patikában hogy mit ajánlanak
de szombatig nem biztos hogy el tudod tüntetni a kis mocskokat..
Menj be a patikába (biztosan van ügyeletes patika) és vegyél tetű írtó sampont, sprayt. Kérdezd meg melyik a legmegbízhatóbb. A használati utasítás szerint kezdjétek el használni.
Minél hamarabb elkezditek használni, annál hamarabb megoldódik a probléma. A szombati fodrászt pedig lehet, hogy le kéne mondani, ha nem múlik addig a fejtetű.
Nem rögtön a legrosszabbra gondolni. Nekem is volt tetűm, sőt, tesómnak is, ráadásul egyszerre, úgyhogy volt vele meló rendesen. De nem kellett egyikünknek sem levágni a haját, a gyógyszertárban vettük sampont és valami sprayt tetű ellen + anyukám nézte át a fejünket naponta többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!