Hogy lehet gyorsan megszabadulni a serkéktől?
Tetvekre sem az ecet, sem a majonéz nem való!!!
Gyógyszertárban kapható a Paranit Fejtetű és serke írtó spray + fésű. Ezzel 100% hogy mindkettőtől megszabadulsz. A fésű mivel nagyon sűrű, leszedi a serkéket és a tetveket is a hajadról. Nem olcsó, az egyszer biztos, de a legjobb. És a fejbőrödet sem csípja szét. Egy kis ideig eltart amíg végeztek, de fontos hogy alaposan kell kifésülni vele a hajad. 3000-4000Ft között van. De egy jó ideig elég.
Ezeket a "megoldásokat" a neten olvastuk, és mivel veszteni valóm nincs,igy kipróbáltuk.
Ezt a sprayt mindenképp kipróbáljuk,köszönöm a választ. :)
Netre sajnos sokszor hülyeségeket is kiírnak... de mindenképp próbáljátok ki amit én javasoltam, a Paranit-et, mert ez használni fog. Pontosan le van írva a papírjára hogy kell használni, de szerintem 2-3x nyugodtan ismételjétek meg a kezelést, hogy biztos legyen a "siker".
Egy tanács: mielőtt elkezditek a kezelést, nagyon jól fésüljétek ki a hajadat, hogy ne húzza az a fésű ami a sprayhez van:)
Paranit sampon + headrin treat &go spray + Paranit teturiaszto spray.
Nekem 3 gyerekem van épp 2 hete volt aktuális a tetű irtás. A treat&go mellé volt tetű kiszedo fésű is.
2 szer kell kezelni plusz minden hajmosas után a teturiaszto spray.
Paranit sampon 3000 Ft
Treat spray 2950 Ft
Paranit spray 2900 Ft
Baromi sok de ne majonézt kenj a fejedre. Ne ezen sporoljatok.
Hát én órákig fesulgettem a lanyaim haját és nem 1 napig... kB 1 hétig fesulgettem gyermekenként összesen 3 órát mire úgy ahogy kijott mind.
Anyukád elég egy lusta disznó ha le akarja vagatni a hajad....már bocsánat.
Mellékesen a rovidbol se hullik ki a tetű azt is fesulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!