Ha enyhén szőrös lábbal szoknyát és fürdőruhát viselek az elfogadható társadalmi szempontból?
Nincs bennem lázadás ezügyben, csupán kényelmetlennek és fájdalmasnak tartom a szőrtelenítési beavatkozásokat.
Jó, egyébként például férfiakon nem tetszik a szakál, szóval megértem, ha cserében legalább lábat és hónaljat illene gyepmentesíteni.

Az enyhén szőrös oké, ha nagyon, akkor nem.
Mármint nekem mindegy, de úgy általánosságban a társadalmi megítélése ez a dolognak, megbámulhatnak, ha nagyon szőrösen állsz oda nőként. De kis borostával nincsen baj.

Társadalmi szempontból kifogásolnák, és emiatt igénytelennek tartanának szerintem.
De ez attól is függ, hogy milyen emberekről van szó. Én pl abszolút nem problémáznék ezen.

Engem nagyon zavarna ha meglátnának szőrös lábbal vagy hónaljjal és azt hiszem egy pillanatra megütköznék azon ha egy másik fiatal nőt így látnék.
Pedig nem kéne, hisz ez csak divat kérdése.

4
A helyzet az, hogy nem zavar ha nem kezdeményeznek, csak az, ha visszataszítónak találnának és fintorognának :D
Mint mikor tudod, senki nem mer szólni az "illatos" kollégának, hogy csináljon már valamit magával.

"fájdalmasnak tartom a szőrtelenítési beavatkozásokat."
Őszintén, mi fájdalmas van abban, ha a lábadra kensz Veet szőrtelenítő krémet, rajta hagyod 2-4 percig, utána lemosod? Oké, hogy nem tövestől szedi ki, így a szőrtelen lábat csak pár napig élvezheted, viszont legalább ne írj butaságot.
Nemcsak epilálásból és gyantázásból áll a szőrtelenítés.
Jelen társadalmi szempontból igénytelennek fogják tartani a többiek.

6
Ismerem, persze, de például zavar a krém szaga, és mikor növekszik a szőr azt sem szeretem, nem jó érzés. Ha szépen békénhagyom akkor hálás érte és puha, selymes.
Szerencsére nem túl szőrös, tehát messziről például nem is látszik.
8
Te is ilyen gonosz beszólogató anonim vagy? Nem szeretem a hozzád hasonló embereket, miért fáj az neked, hogy szabadabban szeretnék élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!