Társadalmi szempontból milyen hátrányai lehetnek nőként ha nem szőrtelenítek?
Figyelt kérdés
Úgyértem a szemmel jól látható helyeken.2021. dec. 27. 07:05
1/6 anonim válasza:
Taszítóbbnak és koszosabbnak fognak gondolni.
Kb olyan hátránya van, mint annak, akinek hiányoznak a fogai
2/6 anonim válasza:
Semmi.Sokkal egészségesebb nem borotválkozni, csak ez újabban szokás.
3/6 anonim válasza:
#2 Társadalmi szempont volt, nem egészségügyi
Én azt gondolnám hogy szingli és nem is keres párt, vagy egy lapos kapcsolatban él.
4/6 anonim válasza:
Most telen vagy nyaron is? Most nem latszik kb semmi, ugy nemgaz.. a kar szortelenitestol alapbol kivagyok de a tobbi ha kilatszik az gaz sztem. Igenytelen hatasat kelti
5/6 anonim válasza:
Igenytelennek fognak gondolni. Mintha büdös lennél. Egyébként a honalj-szortelenitessel a szagokat is megallitod.
Én már abba szocializalodtam hogy az emberek dezodort hasznalnak. Emlékszem egy munkahelyemen volt egy ilyen naturalista nő. Szőrtelenítés dezodor nuku. Egyébként ápolt nő volt, de nyáron fulladtak az emelyito izzadtsgaszagtol az irodában (én nem vele ültem, de konkrétan a szagcsikbol tudtam ha ő volt előttem a mosdóban).
6/6 anonim válasza:
Gondolom nem jársz szoknyában,meg a hónaljvaut sem mutogatod...Akkor rendben van.Máskülönben Csubakkának fognak nevezni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!