Milyen (aktuális) társadalmi vagy kulturális dilemmákat/kérdéseket tudtok mondani, melyek etikai szempontból érdekesek lehetnek?
nekem a sex jutott eszembe
amugy pontatlan kérdés
Azok a dolgok amik anyagi hasznot hoznak, megosztják az embereket, kellemetlenek lesznek :s
Megy a versengés, a rivalizálás értük stb. Pasik csinálják ezt és a pasikért is rivalizálnak
Az igazságért meg máshogy rivalizálnak, látszattal pl. mert fontos tudni hogy a látszat olyanná akar válni hogy ne legyen igazad (ezért szégyenlösködünk)
Egyszerüen cask tudni kell mindent de most nem szabad kiállni mellette (leirni) mert lejárt téma stb.
Vagyis mindig máshogy kell leirni akkor lesz igazad stb.
Remélem majd meghálálja nekem és visszahozza a reggeli tegnap boldog viziokat, az az olyan ha igazad van'
nagyon jo érzés mintha felfedeznél vmit, és mindenki örül neked, persze ha lány vagy kevesebbet kapsz de az nembaj.
Kb ilyesmik lehetnek a dolgok,
Én pl a lombikot engedélyezném, viccből már szurkáltam magam, a szememet, számat tüvel stb.
Abortusz gonosz de ha megvernek akkor szükségszerű:s
Halálbüntetés meg inkább félelmetes lehet, de gyors
eutanázia az meg öngyilkosság :s
na ennyi
Természet és ember kizsákmányolása, fogyasztói társadalom, információs forradalom - ezek a társadalmat alapvetően érintő kérdések
Menekült/migráns-kérdés, LMBTQ-val kapcsolatos kérdések - ezek aktuális társadalmi-kulturális kérdések
Amúgy meg a politikával kapcsolatban felmerülő bármely kérdés etikai vonatkozású lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!