Lányok terveztek rövid hajat vágatni tavaszra vagy nyára?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszíves.2022. jan. 28. 21:23
71/111 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál de én azt kérdeztem hogy a kopaszság hogyan jött és előtte milyen haja volt. Üzenem neki hogy nyírja újra le a hajat sokkal vagányabb
2023. jún. 4. 21:08
72/111 anonim válasza:
Pont az érdekli ót, hogy te mit üzensz....
73/111 anonim válasza:
jövő héten megyek levágatni a hosszú hajam bubira
74/111 anonim válasza:
Most növesztem, de 2 éve levágattam a meleg miatt
75/111 A kérdező kommentje:
Milyenre vágattad le a meleg miatt ?
2023. júl. 17. 23:38
76/111 anonim válasza:
Szia!
A 66-os vagyok. Leborotváltam a fejem kopaszra magamnak és a lányomnak is. Nagyon jó érzés kopasznak lenni. A lányom a nyári szünet végéig marad kopasz, én meg talán utána is egy darabig. :)
77/111 A kérdező kommentje:
Nagy jó lehet élvezzétek szerintem egész évben jó lesz az.
2023. júl. 22. 08:02
78/111 anonim válasza:
77-es vagyok. Néhány órája borotváltam le ismét a fejünket. Ez már a harmadik borotválás. Nagyon élvezzük mindketten. Imádjuk megérinteni a fejbőrünket. A lányom pedig irtó cuki kopaszon. Gyakran adok puszit a kopasz kobakjára.
Úgy döntöttem, hogy maradunk így nyár után is.
80/111 anonim válasza:
Jóvő nyárig növesztem még a hajam, akkor szeretném majd eladományozni parókakészítéshez. Most derék alá ér, nem festem, nem vasalom, semmi hasonló, hogy egészséges maradjon. Majd kiderül, mekkorára tud még megnőni. Nullással fogom levágatni, és akkor már tervezem majd a simára borotvált fejet is kipróbálni. 27/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!