Lányok terveztek rövid hajat vágatni tavaszra vagy nyára?
Korábban sokáig állig érő hajam volt, ami már régóta festve volt világosbarnáról szőkére. Az elmúlt években megnövesztettem hátközépig.
Aztán elkezdtem ráunni a hosszú hajra, és extrém rövid, tüsi hajra kezdtem vágyni, ami korábban soha nem volt. Úgyhogy pár hete vettem egy hajnyírót, és letoltam magamnak a hajamat 3 mm-esre. A színe pedig a korábbinál világosabb szőke, és most már magamnak festem.
Sokkal jobb így, mint bajlódni a hosszú hajjal. A hajmosás és a fésülés is nehéz feladat volt, mindenhová beakadt a hajam, meg össze-vissza fújta a szél. Mindez nincsen már.
Talán, 2 évvel ezelőtt államig érő volt, és pont jó volt arra hogy nem lehetett összefogni strandolásnál, és mindig vizes lett, tavaj váll felett 5 cm volt, azt össze tudtam fogni, max olyat fogok, a nagyon rövidet még nem merem bevállalni, mert 15 éves koromban volt olyan és borzasztóan állt 😓
22 év
Kérdező: 55-ös vagyok. Én is gondolkoztam már egy ideje a kopaszságon. 1 hete sikerült is összeszednem a bátorságot. A hajnyíróval nullásra lenyírtam az egészet, majd leborotváltam a maradékot. Azóta 2-szer leborotváltam a fejem újra.
Imádom a kopaszságot! Marad is így jó sokáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!