Lányok terveztek rövid hajat vágatni tavaszra vagy nyára?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszíves.2022. jan. 28. 21:23
41/111 anonim válasza:
Eszemben sincs borzalmasan kinézni. Szóval nem.
42/111 A kérdező kommentje:
Biztos nagyon jól áll bár csak láthatnám rajtad hogy néz ki.
2023. jan. 21. 19:24
43/111 anonim válasza:
Fogok majd vágatni belőle valamennyit, de még így is közepes hosszúságú lesz
Sajnos nem állnának jól nekem a rövid frizurák
44/111 anonim válasza:
Igen, egész pontosan tarkopasz a terv tavaszra 🙂 (most lapockáig ér, de már nagyon elegem van belőle)
45/111 anonim válasza:
Alig várom, hogy valami jó rövidre letolassam. Csak jöjjön már a meleg idő.
46/111 A kérdező kommentje:
Mert milyen frizurad van most milyen rövidre szeretnéd ?
2023. febr. 15. 22:11
47/111 anonim válasza:
Én a barátom kedvéért toltam le rövidre. Előtte közel hátközépig ért, és világos barnáról szőkére volt festve. Most 5 mm-es, és mégvilágosabb szőkére van festve. Ő szokta nekem gépelni és festeni is.
Korábban is gondolkodtam a rövid hajon, aztán az adta a bátorságot, hogy a barátom is mondta, hogy tetszene neki. Csak akkor növeszteném vissza, ha a barátom szeretné. De nem szeretné, úgyhogy marad rövid. :)
48/111 anonim válasza:
#47: Erre csak azt tudom mondani: Sajnálom és részvétem.
49/111 anonim válasza:
45. vagyok: Valami géppel jó rövidre nyírt hajat tervezek, még az is lehet, hogy a 47-eshez hasonló lesz. Amúgy inkább rövid hajas vagyok általában, de annyira rövidet még nem mertem eddig bevállalni. Az utóbbi időben hagytam nőni egy kicsit, most vállig ér. De nagyon úgy vagyok már vele, hogy nem áll nekem sehogy, nem tudok mit kezdeni vele, inkább most már le az egészet :)
50/111 anonim válasza:
Mondjuk azt, hogy itt a tavasz 😀 holnap megy le a derékig érő hajam 1 centisre. ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!