Lányok terveztek rövid hajat vágatni tavaszra vagy nyára?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszíves.2022. jan. 28. 21:23
21/111 A kérdező kommentje:
Mikor mész fodrászhoz kéred a füled aljáig és max utána tovább mész ha látod milyen az a rövid haj. Ajánlani tudom hogy ott alul meg géppel jó rövidre kell nyírni
2022. jan. 30. 13:26
22/111 anonim válasza:
Az is jó ötlet de nem nagyon értem hogy mire gondolsz hogy jól fel kell nyírni.
23/111 A kérdező kommentje:
Amit be linkeltem képet ahol rövid tüsi a haj azt jó kicsire ami a tarkójánál van még a füle alatt
2022. jan. 30. 14:12
24/111 anonim válasza:
Értem. Még eldöntöm de ez az opció is játszik
25/111 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon jól tud állni egy nőn. Akár egész évben is.
2022. jan. 30. 15:16
26/111 anonim válasza:
Te nagyon beteg vagy kérdező, nem unod már a fétises kérdéseidet?
24: Te pedig nehogy olyan ocsmány hajat vágass, mint amilyet a kérdező linkelt. Hacsak nem akarsz pasi nélkül élni.
27/111 anonim válasza:
Ez a fétise ennek az undorító szerencsétlennek, ne válaszoljatok neki.
28/111 anonim válasza:
Lehet nem hülyeség ez, a most induló válságra gondolva: ha nem is áll jól a rövid haj, de legalább lehet a samponon, a hajszárító-használaton és a sok hajápoló-szeren spórolni. De mondjuk annyi haj kell ősztől, hogy valamennyit takarjon, mint egy sapka és ne fagyjon meg az illető feje.
29/111 anonim válasza:
rövidre nem vágattam le, de felnyírtam kb a fülem tetejéig, nagyon tetszik :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!