Mit csináljak, hogy ne izzadjak ennyire látványosan?
solutio antisudoricában van a legtöbb aluminíum származék tehát csak kenegessétek vele magatokat:S (rákot okoz!) hogy miért áruljál nem tudom mert az emberek hülyék és megveszik mint mindent mielőtt utána néznének:S (bocsi az offért!)
Kedves kérdező ez már olyan probléma ami nálad merül fel ami kivizsgálást igényel! Irány háziorvos ott elmondhatod hogy miket használtál és ő elküld a megfelelő vizsgálatokra! Biztos nagyon kellemetlen lehet én is izzadós vagyok sőt még sokszor télen is izzadok de nekem bevált a lady speed stick!
Remélem orvosi segítséggel megtaláljátok az okát és meg is szűnik!
Sok sikert!
Skacok, dehát manapság szinte minden rákot okoz!
A solutio antisudorica nekem is bevált egyébként anno, mikor hasonló problémákkal küzdöttem. De szerintem ez egy ördögi kör: izzadsz, ezért ideges vagy, hogy mit gondolnak az emberek, ettől még jobban izzadsz, amitől még idegesebb vagy, amitől még jobban izzadsz....ugyanez volt velem, úgyhogy tudom miről beszélek. Én is végigpróbáltam az összes létező dezodort kb...aztán csomót olvastam erről a s.a.-ról, és igenis bevált! Ettől megnyugodtam, és tadáám! nem is izzadtam. Szépen lassan elhagytam a használatát, és most normál izzadsággátló mellett is sokkal sokkal kevésbé izzadok. Szóval szerintem itt a java agyban dől el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!