Mit tegyek hogy ne izzadjak ennyire?
Az a baj hogy így nagy nyári melegben eléggé tudok izzadni...így ha utcán mászkálok nem, csak ha fizikai munkát végzek, mondjuk ez természetes. De ha pl egy lánnyal beszélek és zavarban is vagyok akkor is .... csak én sokkal jobban izzadok, szó szerint folyik rólam a víz és ez NAGYON zavaró számomomra a lányok terén...pedig 2 héten belül fogok találkozni egy lánnyal, csak sétálgatni fogunk de nem szeretném ha emiatt nem akarna csókolozni..ilyesmi.
Izzadáselleni spray-t meg mégse fújhatom a fejemre:S Külsőleg van rajtam kb +5kg ami az istenért sem akar eltűnni...viszont papám is nagyon izzadós, ő szinte mindig szerintem tőle örököltem:S Inni se iszok max 1-2L/nap.
Van rá valami gyógymód, gyógyszer?
Nem tudom hogy ismered e a Solutio antisudorica-t.Ez egy ecsetelő, izzadás ellen és nagyon hatásos.Patikákban lehet venni.Viszont nem hiszem hogy lehetne arcra kenni,mármint hogy jó lenne e ez az arcbőrre,de a testre máshol igen.
Szerintem vihetsz magaddal papírzsepit és azzal 1x 2x áttörölheted az arcot,vagy vizet is fröcskölhetsz az arcodra, ha lesz nálad.Ilyen melegben mindenki így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!