Vannak itt olyan nők, akik nem szőrtelenítenek? (Nyáron sem)
Most miért is idegeskedsz tulajdonképpen?
Látszik, mennyi értelmes választ kaptál a kérdésedre...
Már bocs "b+", de ez a kérdés kb annyit ér, mintha azt kérdezted volna, van-e olyan, akik nem festetnek hajat vagy van-e olyan, akik nem hordanak nyáron fürdőruhát és stb. 😆
És érdekes minden válasz le lett pontozva....
Mit vártál? Jön majd 100/100 igen válasz?
11-es vagyok, kedves nagyokos, nem pedig az, akinek fentebb írkáltál...
Csupán olyan értelmiségi szinttel rendelkezel, hogy az első válaszom, amit írtam, az a 11-es volt, amit teljesen normálisan írtam, majd a "kultúrált", idegbeteg stílusoddal már rögtön az első válaszomra odanyomtál egy "b+"-et, gondoltam, akkor veled ilyen stílusban lehet beszélgetni.
Tény, hogy benned hatalmas a frusztráció, nagyokos....
És legalább azt értelmeznéd, amit írtam. 🤦♀️
Ha senki nem válaszolt volna még annyit sem, hogy ő mennyire / nem, akkor meg azon lennél ennyire fröcsögve kiakadva, hogy nem válaszol senki a kérdésedre.
Gyanítom, azért vagy ennyire befeszülve azon, hogy páran leírták a szőrtelenítési szokásaikat, mert szőrfetisiszta vagy, és nem tudsz kinek perverz üzeneteket írogatni utána privátban... aki csak kíváncsiságból tesz fel ilyen kérdést, az nem lesz ennyire agresszív állat pár nem 100%-osan, de azért vmennyire a kérdéshez kapcsolódó válasz miatt.
#17, végre valaki, aki értelmes és érti a lényeget!
Nem is értem, szidja a kommentelőket, de azért 1 db "igen" választ nem kapott erre a roppant fontos kérdésére, nem is értem, miért...🤭
Ez a stílus pedig pontosan megmutatja, milyen ember valójában a "kedves" kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!