Lanyok! Hogy oldjatok meg hogy mindennap sima legyen a labatok nyaron? 16/F
Figyelt kérdés
A borotvatol ugyanis szur, epilator se tul tartos, gyantanal meg varni kell meg megno?2015. jún. 25. 11:17
1/9 anonim válasza:
Nekem nem szúr a borotvától, lehet h neked erősebb a szőrzeted. Ilyenkor marad a gyakoribb szőrtelenítés sajnos.
2/9 anonim válasza:
A gyanta és az epilátor ugyanolyan hatásos, ugyanis gyökerestől távolítja el a szőrt. Hetente 1x epilálok.
3/9 anonim válasza:
Én is, heti egy epilálás. Valóban ugyanolyan, mint a gyanta, csak kicsit lassabb. A hét végén még nem vállalhatatlan, bár egy-egy szál már kinő.
4/9 anonim válasza:
Sehogy.
Gyantázom van cukorpasztázom, ahhoz meg egy kicsit ki kell nőnie, hogy ki lehessen tépni rendesen. Ha elkezd kinőni, de még nem érte el azt a hosszt, hogy valamelyik kiszedje, addig vékony hosszúnadrágot hordok.
5/9 anonim válasza:
Epilálom 3 naponta. De a borotvával sincs gond, csak azt naponta kell és nem olyan sima tőle a bőr. Gyanta kizárva, én nem járkálok szőrösen...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. jún. 25. 15:38
7/9 A kérdező kommentje:
amúgy fiú vagyok de ez mindig érdekelt :)
2015. jún. 25. 15:38
8/9 anonim válasza:
oda írtad hogy fiú vagy és ennek tudatában válaszoltak is a csajok. :D De.. lehet azt hitték hogy neked kell mint tanács.. ma már annyi homár van akik borotválják a lábukat meg szőrtelenítik magukat hogy ez a kérdés, tőled mint fiútól fel sem tűnik senkinek. De ne várj mást. Válasznál többet nem kapsz. :D
9/9 anonim válasza:
Miért lenne homár az a fiú, pasi, aki szőrteleníti a lábát? Utolsó, te olyan korlátolt vagy, ha ezt komolyan is gondolod.
Igen is jó az, ha egy pasi is szőrteleníti magát! :)
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!