Lányok, ti nyáron hogy oldjátok meg a gyakori szőrtelenítést?
Extra érzékeny bőröm miatt a gyanta és epillátor nálam kilőve, mert nagyon csúnya, pöttyös és piros leszek tőle, ami nem múlik el, illetve fáj is mindentől utána, még a víz is csípi harmad nap is.
Viszont a szőrzetem elég erős, így a szőrtelenítő krémmel nem tudok olyan szép eredményt elérni. Így maradt a borotva, ami után viszont már másnap borostás vagyok, ami nyáron elég feltűnő és ciki...:/
De megint csak az érzékeny bőröm miatt nem borotválkozhatok minden nap, mert kiütéses leszek, és megint csak csípi minden, még a levegő is. Sajnos a legideálisabb számomra, ha kéthetente egyszer borotválkoznék, mert azidő alatt kicsit eltűnnek a pöttyök, és nem sérti fel a borotva.
Ti nyáron mit csináltok, mikor kirakatban van a láb az elviselhetetlen, füllesztő hőség miatt?
Tudom, a nyár még odébb van, csak a melegruha szezon miatt most egy ideje nem szőrtelenítettem a lábam, csak most, és így olyan szép...de nyáron a gyakori borotválkozás miatt meg olyan ronda, hogy mimdig hosszúnadrágban sülesztem magam :(
Ugyanolyan típus voltam, mint te.
Elektromos borotvát kezdtem használni, a kipattogzás minimális volt. Nem vágtam meg magam életemben elöször! :D
Most mindemellett SHR szörtelenítésre járok, a 4. alkalom következik és már alig van pár szál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!