Lányok! Ha van barátotok (netán együtt is éltek vele), hogyan oldjátok meg a szőrtelenítést?
Első vagyok.
Intim részt is gyantázom, azt is magamnak. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy értelmes pasit az ilyen nem zavarja, sokukat meg nem is érdekli...
Egy időben minden nap borotválkoztam... de már inkább 3 hetente gyantázok, cukorpasztához nem kell fél centi szőrt növeszteni. Kisebbet is kiszed... az epilátor meg a fél mm szőrt is kiszedi, szóval az is jó megoldás.
Mondjuk a páromat sose érdekelte az sem ha szőrös vagyok. Nem hülye, tudja hogy az természetes, semmi gondja vele.
7-es vagyok, Gilette Venus Riviera borotvát használok, pont a napokban vettem újat, 2 van a dobozban és 1099 Ft, viszont nekem ez a 2 borotva egy évig elég. Nagyon tartós az éle, hónapokig tudsz egyet használni, és olyan a kialakítása, hogy lehetetlen megvágni magad (én ezért váltottam erre anno a hagyományos borotvámról, mert képes vagyok szétkaszabolni a lábamat egy-egy alkalommal, na ezzel a borotvával ilyen nincs, bénabiztos).
Érzékeny bőrre való borotvazselét használok (a borotvahab nekem nem vált be ennyire), Rossmann saját márkásat szoktam venni (Isana, 700 Ft körül), nagyon pici elég egy-egy alkalomkor, tehát lassan fogy, sokáig elég.
Nekem így nem szárad ki a bőröm, illetve nem is pattogok ki, szőrbenövésem sem lesz így. Annyi még, hogy kb. hetente 1-szer testradírt használok, ez is segít ezek ellen (a radírozás után borotválok ilyenkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!