Nők, akik párkapcsolatban/házasságban éltek, milyen gyakran borotválkoztok nyáron illetve télen?
Figyelt kérdés
Láb, hónalj, bikini vonal.
Válaszokat előre is köszönöm!
2020. júl. 7. 23:22
1/8 anonim válasza:
Nem borotválkozom, hanem gyantázom magam, de átlagosan hetente-10 naponta. Intimet 3 hetente gyantázza kozmetikus.
2/8 anonim válasza:
Láb, bikini vonal epilalas kb hetente, ahogy érzem hogy kell már. Hónalj és egyéb borotva 2-3 naponta. Évszaktól függetlenül. 😁
3/8 anonim válasza:
Intim rész és hónalj 2-3 naponta, lábam epillálom, sajnos neg kell varni míg kicsit hosszabb a szőr, azt csak úgy tudom
4/8 anonim válasza:
Hónaljam és lábam 2-3 naponta borotválom. Intim részt heti egyszer
5/8 anonim válasza:
Nyáron 4 naponta borotválok, télen ahogy érzem
6/8 anonim válasza:
Találkozásonként minimum (azaz hetente). De amikor zavar engem, vagy szimplán valami olyan ruhát veszek fel (szoknya, ujjatlan stb.), akkor is. Amikor pedig több ideig vagyok a barátommal, akkor is szoktam olyan 2-3 naponta. Mindent. Habár intim részeken kétszer is meg szoktam gondolni, mert kipattogzok nagyon. :(
7/8 anonim válasza:
Minden tusoláskor (habár a kezemen meg a lábszáramon csináltam pár éve lézeres szőrtelenítést).A párom nem zavarnà,ha pár napig hagynám,de én akkor is borotválkozok,ha egyedül vagyok otthon,zavar és kész.Csak jó minőségű borotva kell és nem pattogok ki
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. júl. 9. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!