Hogyan tudnám rövidíteni, meggyengíteni, kiszőkíteni, kiritkítani, vagy bárhogy ELTÜNTETNI a semmire se jó, engem is idegesítő szőrzetemet?
Elegem van már az egészből!
És igen, persze *ott* zavar a legjobban, de egyben az tűnik a legreménytelenebbnek is.
Úgyhogy először a lábamról, a karomról és a felsőtestem egyéb részéről szeretném megrítkitani és kiszőkíteni (hogy beleolvadjon a bőr színébe)... úgy, hogy ne legyen idétlen és NE mARADJON FELTŰNŐ - tehát ugye borotválkozás kizárva, mert a töve mindig ott fog maradni, s cserébe 2× annyi nő újra.
Mielőtt valaki nekemesne, FÉRFI vagyok és maradok, de ez NEM JELENTSE AZT, hogy egy Jetiként kell éljek.
Baromira idegesítő, irritáló... stb...
És amúgy igen, 2 alkalom is volt már, hogy az esélyes lány emiatt dobott, mert a szőrzetem taszította =(
Az meg amúgy egy baromira megalázott, önbecsülésromboló helyzet volt =(
De ettől függetlenül már engem is zavart előtte.
Amúgy szőrzetet már a természet egy nagy baromságának tartom... ERŐLTETETT baromságnak, mert ha a természet ugye ki talál valami előnytelen dolgot, akkor ha kell, ha nem, foggal körömmel harcol a f..zságért!! =(
Szóval hogyan tudnék - amennyire csak lehet - megszabadulni a bőröm szőrzetétől?
Milyen szerek, módszerek vannak erre? (amivel nem csak még rosszabb lesz)
"A lábadról és a karodról semmiképpen ne szedd le, baromi férfiatlan lennél úgy."
Kedves első! Lehet, ez 100, vagy teszem azt 50 éve még így volt, más volt az elvárás.
De a mai világban el vagy tévedve!
Fentebb még írtam is erről tapasztalatot.
Más fiúkon is látom, hogy valahogy megoldják, vagy... ROHADT MÁZLISTÁK, hogy a fene vinné el őket.
Most már meleg idő van. Már már rövidnadrágban és rövidujjúban járkál a városban, én meg ha megyek valahová, hosszú ujjú inget és hosszú nadrágot vagyok kénytelen húzni - és melegem is van -, mert még magamnak se tetszek így. =(
Én is szebbnek tartanám magam, ha csak rövid, elszórva lenne pár szőke szál.
Meg emellé meg is fokadtam : addig nem megyek több randira, amíg meg nem oldódik ez a dolog.
Mert amúgy meg a saját tényezőkön, magamnak se teszésemnek kívül kinek jó az, hogy emiatt utasítanak el?!
=(
Megkérdezhetem hogy hàny éves vagy?
Amúgy hidd el hogy ha egy lànynak erősebb a szőrzete az sokkal jobban tud zavarni.
Én mindent gyantàzok amit csak tudok. Egyedűl a hasamon szőkítem.
Engem sose zavart egy fiú szőrzete se. Páromnak is mondhatni erős. A hàtát én gyantázom :)
"Megkérdezhetem hogy hàny éves vagy?"
23
"Amúgy nem lehet, hogy túlaggódod?"
Hááát.... :/ talán. Mondjuk azt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!