Srácok van esélye egy kopasz csajnak normális párkapcsolatra? Nem betegség miatt kopasz!
Figyelt kérdés
2020. jan. 28. 10:57
1/15 anonim válasza:
Max neonáci körökben. Amúgy nem mert nem nőies.
3/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, de hogy mennyire tömegjelenség nem tudom. Vannak akik szeretnek utálkozni mindenen. Ők nem érdemlik meg a figyelmedet. Párkapcsolat kialakításában nem ezen kell, hogy múljon, hanem a személyiséged legyen vonzó.
4/15 anonim válasza:
Amber Rose is kopasz és nagyon sok férfi oda van érte.
Nem lehet azt mondani hogy minden férfi szerint taszítő és nem nőies.
A világ összes férfiàt kikérdezték erről, és egységesen ezt àllítottàk??!! XD
Mindenki csak maga nevében mondjon vèleményt!
Biztos van akinek tetszik!
5/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem rosszabb mint valaki festett hajjal xd szóval igen
6/15 A kérdező kommentje:
Fogadásból lettem kopasz, de megtetszett, és egy darabig kopasz szeretnék maradni!
2020. jan. 28. 14:57
7/15 anonim válasza:
Uh, hallottam már egy ilyen sztorit régebben
Szerintem tök oké
Akinek ez a fétise, az is beteg, meg aki szerint egy nőnek a hajában van a vonzereje, az is.
Biztos tök egyedi vagy úgy alapjáraton is :D nekem tetszene egy ilyen bátor csaj.
8/15 anonim válasza:
Ha tetszik, megtartod, ha meg nem, akkor majd kinő újra. A többi meg mindegy, mindenki megtalálja a párját így vagy úgy.
9/15 anonim válasza:
Ha van önbizalmad és sugárzól nem a hajad számít... pláne, ha az arcod egyedivé válik, mivel nem takarja haj.
Egy a fontos, ha boldog vagy, ha jól érzed magad a bőrödben akkor nem a hajad hosszát fogják nézni a pasik ;)
10/15 anonim válasza:
Elég volt már a sok kopasz kérdésből, de nagyon. Ha valaki kopaszra nyírja a haját, annak van önbizalma és bátorsága és nem itt gyakorin faggatózik, idegen pasiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!