Ti télen is ugyanúgy rendszeresen szőrtelenítetek minden olyan helyen, ahol nyáron is?
Figyelt kérdés
Nemet és kort írjatok!2018. febr. 9. 13:32
1/16 anonim válasza:
Párkapcsolatban élek, kicsit néha jobban elengedem magam ilyenkor, de azért rendszersen szőrtelenítek, plusz edzeni is járok, ott is látszik. Mikor sem pasim nem volt, sem edzeni nem jártam, a lábamat akár egész télen úgy hagytam, engem nem zavart, más meg nem látta. 32N
2/16 anonim válasza:
Persze. Fürdeni se csak akkor szoktam, ha emberek közé megyek 😊
3/16 anonim válasza:
Igen :-) Az egyedüli, amit kihagyok, hogy télen nem a teljes lábam gyantáztatom, csak térdig. Máshol mindenütt ugyanaz. És egyedülálló vagyok, de én így érzem jól magam.
34N
4/16 anonim válasza:
Ugyanolyan rendszerességgel megyek gyantáztatni.
5/16 anonim válasza:
Lábamon néha kimarad a dolog, de azért igyekszem rendszert tartani. Szerencsére vékony, halvány szőröm van.
8/16 Metionin válasza:
A lábamat kihagyom, a többit borotválom ugyanúgy. A lábamon kis átlátszó szőrök vannak, nyáron csillog a napon de télen a nadrág alatt elvan magának :D
27XX
9/16 anonim válasza:
Az arcom es a petemet ugyanugy, mint nyaron, a honaljam kicsit ritkabban. 31f
10/16 anonim válasza:
Ritkabban, de mindelhol ugyanugy. Ilyenkor nem is no olyan gyorsan, meg nincs ki a ruhabol se. Egyedul a honaljam az, amit ilyenkor is 1-2 naponta, mert amugyis nagyon izzados vagyok. A tobbit kb hetente borotvalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!