Milyen extrém színű hajszínem legyen?
Helló.
Ezer éve volt utoljára festve vagy szőkítve a hajam és úgy gondoltam ideje lenne valami újításnak. Sima, egyenes, mellig érő hajam van és frufrum is van. Most sötétes barna a színem amit unok már és szeretném feldobni valami extrémebb színnel mint pink, kék, zöld, fehér esetleg. Tudom, hogy előtte le kell szőkíteni, ezt nem kell mondanotok, vállalom és tudom mikkel jár :D. Ti mit ajánlotok, milyen szín mutatna jól? Nem szeretnék olyat, hogy két féle, vagy csak az alja az, hanem az egész olyan. Ti milyet választanátok lányok? :)
10.amúgy lehet tiszta zöld mert néha barnásnak is látom de szerintem zöld :D..én ezt szoktam mondani azt helyeslik hogy tényleg az :D
kék egyszer volt cska annyira belesült valahogy a hajamba hogy alig jött ki mintha belegégett volna, mondjuk nem nekem kellett volna festenem swartkopf vagy mivel :)
9.nagyon pink alatt pasztelles pinket vagy hot pinket értesz? :D
pasztell is nagyon pink ;)
#7 vagyok
Igen, engem is ez tántorít vissza a fehértől :( Pedig gyönyörű szerintem.
Vagy mondjuk olyan fekete, ami fénybe kék? Nem tudom ennek van-e valamilyen neve 😅
14.feketét nem szeretnék mivel az is olyan nekem mint a barna, tehát basic :D. ezért gondoltam extrémebbekre amik vidámabbak.
pedig olyan sok filmben is láttam fehér haju csajokat pl.disney filmekben és olyan szép fehér hajuk van bár talán nekik paróka nem tudom :D..
de ha egy fodrász aki tényleg jo és simán bevállalja a fehéret nálam akkor egy éálom valosulna meg :D
13.anime 4 life :D
imádom az animéket.
gondoltam erre is pasztelles pink
14.amúgy tudom mire gondolsz :D.
de én se tudom a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!