Zöldesbarna szemhez milyen extrém hajszín illene?
Figyelt kérdés
A bőröm a szemeim alatt és az orromon elég rózsaszín/piros.
Valami extrém hajszínt akarnék kipróbálni, pl lila, zöld, kék
De nem tudom melyik illene legjobban az arcomhoz/szememhez (a vörös gondolom kizárt, mert attól csak mégjobban pirosnak hatna az arcom)
2020. márc. 21. 14:12
1/7 anonim válasza:
Ezt nagyon nehez megmondanixd
Bar a legtobb embernek a zold, turkiz, kek, meg talan rozsaszin/lila neha illik
2/7 anonim válasza:
hát ezt látatlanban nehéz megmondani, de mondjuk a zöld jó lehet
3/7 opened paradise válasza:
Szerintem a világos bőrhöz és a zöld szemhez pont, hogy a piros/vörös illik. Bár számomra az már nem számít "extrém színnek".
4/7 anonim válasza:
Ugyanilyen színű a szemem, a természetes hajszínem hamvas és sötét (majdnem fekete). Egyértelműen hideg színtípus vagyok.
Amiről úgy gondolom, hogy jól állhat, és szívesen kipróbálnám (az én esetemben inkább parókaként):
kék, olyan sötétkék, ami már majdnem fekete, hideg tónusú lila, pasztell levendula, hideg tónusú sötét méregzöld, fehér, szürke, hamvas pasztellkék,
5/7 anonim válasza:
Nem lehet látatlanban megmondani. Pink/vörös csak még pirosabbá tenné az arcod. Lilával, sötétkékkel próbálkoznék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!