Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények?!
"már nem azért...de azért mert engem nem bírsz, másokat mért fikázol? hogy jön ide a segély? és másoknak miköze ehhez? :/
inkább nem fejtegetném tovább a dolgot...egy szó bőven elmondja: szánalom."
félreértesz.. én téges is bírlak.. csak ha belém kötnek azt nem :D Nem fikáztam másokat, csak annál a témánál is teljesen igazam lenne, naa dee abba főleg, hogy ne mennyünk bele xD Másoknak nincs köze... csak na letudnám ezt is írni és ha kéred leírom, dee más embereket nem szeretnék megsérteni, téged sem.. csak ha piszkálsz azt tőlem vissza is kapod :) Nem vagyok szánalmas, csak szeretek harcolni és aki vevőrá azzal szembeszállni :):)
nem Neked van a hoxa-n naplód?
a ricinus olajos hajnövesztős naplóó?? nem az enyém, dee nagyon jóó naplóóó.. és ismerem a csajsziit
(nem személyesen) :):)
Ugyanúgy fog nőni a haj, de a vége töredezett, ezért sokaknál úgy tűnik, mintha nem nőne.
14/L
"Akkor ezek szerint Te is száraz hajjal küzködsz. Én is, és használtam a ricinusolajat egy időben de nekem nem vált be, zsírosodott tőle a hajam. Neked hogyan hat? Amúgy 00:30 vagyok:)"
Hát még eddig kétszer használtam, pénteken és hétfőn, nagy változást még nem nagyon észleltem.. deee úgy egy hónapig használni fogom meglátjuk mi lesz az eredmény :):)
mérleg vagyok :):)
hogy megelőzd a bajt, vannak hővédő készítmények, vegyél! valamint nagyon tudom saját tapasztalatom alapján ajánlani a szilikonos hajvég áplokót!!
és rendszeresen, hetente pl. egyszer tegyélfel a hajadnak megfelelő pakolást!!ezzel boldogabbá teheted a hajadat:)
01:31 vagyok
Remélem használni fog neked, ha már nekem nem vált be:)
Csak azért kérdeztem, hogy skorpió vagy-e, mert harcias vagy, de akkor íme egy harcias mérleg, ami nem feltétlen rossz;) További szép napot
Heti 3szor hajatmosok a ricinusolaj miatt...
ebből egyszer csak samponnal+balzsam.. heti 3 szor használok tejproteinos hajpakolást..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!