Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények?!
azért mondják hogy nem NŐ, mert amikor vasalod letöredezik a vége, és hosszú távon is olyan mintha ugyan olyan hosszú lenne a hajad. Nekem is ilyen..már lassan 1 éve, hetente kb.3-szor vasalom, és azóta ugyan olyan hosszú.
És ne sértődj meg...de nem tűnsz egy IQ- bajnoknak. xD
előbb a kezedbe vehetnél egy nyelvtankönyvet.
Nem veszek:P:P
szia. én is használok hajvasalót,160-fokon (az az ajánlott) és hetente-2hetente 1-szer használom...mikor hogy...és nekem sem lett hosszabb a hajam..szóval van benne valami hogy nem nő a vasalástól.
És amúgy nem NŐL hanem NŐ. előbb lécci tanulj meg írni. :P
Én tanuljak meg írni??
És a te LÉCCIDDEL mi lesz ?? ne engem akarj már oktatni, hogy hogyan kell írni, mer besz*rok rajtad, mikor te se tudsz írni... nagy nő! Egy szót elrontottam, és 8-an írják le még1x ugyan azt.... -.-"
Nem mondtam hogy pont nekem van igazam.. azért írttam oda hogy vélemények. Dee mint látom félreértettetek...
gyökér... ez poénos és unalmas :D:D
dee hát te tudod neked mi a megengedett :D:P
"Egy szót elrontottam"
Te nagyon nagy eszű tudálékos veréb... :D:D attól, mert a kérdésembe meg a hozzáfűzni valómba 3x rontottam el, attól a szó még ugyan az :D:D
Ajj ilyenek mér nem mennek már aludnii??
"evvel a beszólással "
EVVEL??? most vagy akkora cigány vagy mint az ólajtó, vagy akkora paraszt mint egy kenderföld!
EZZEL ÉDESEM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!