Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért van az, hogy sokan azt...

Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények?!

Figyelt kérdés
Szerintem pedig nől. Jogos, hogy tönkreteszi, mert száraz töredezett lesz... de a hajvasalásnak a hajnövekedéséhez semmi köze szerintem, mert a haj a hajhagymákból nől, nem hajvégekből folytatódik, és a hajhagymákat nem vasalja senkii see mer nem is tudja!! Ahoz hogy a haj nőljön egyszerűen jóó vérkeringés kell... hülyeségnek tartoom, azt hogy ne hazsnálj hajvaslót mer nem nől a hajad.. hajatvasalni annak nem szabad, aki egészséges hajat akar. Javítsatok ki ha nincs igazam.
2010. aug. 10. 00:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

Ajj de hogy is :P

Bár tökmind1, mer igazán felszívódhatnál...

Mért nem mész csicsikálnii ?? Rá férne a táskás szemeidree :):)

2010. aug. 10. 01:06
 32/63 A kérdező kommentje:

Érted mindent...:P

nem baj van belőle bőven...én dolgom neeem ??

2010. aug. 10. 01:07
 33/63 anonim ***** válasza:

"tökmind1"

szépen megfogalmaztad mondhatom.:D

ja és akkor megyek amikor én akarok.

nem fogok úgy ugrálni, ahogy te fütyülsz.:P

2010. aug. 10. 01:07
 34/63 A kérdező kommentje:

Jóó akkor ne az oldalról tiplizz, hanem a kérdésemtől:):)

fertőzöl...ótvaras..:D:D

2010. aug. 10. 01:08
 35/63 A kérdező kommentje:

"tökmind1"

nem tetszikk?? te bajod :P

2010. aug. 10. 01:09
 36/63 A kérdező kommentje:

"nem fogok úgy ugrálni, ahogy te fütyülsz.:P"

HALLGASS KUTYA, MENNY A HELYEDREE :D

2010. aug. 10. 01:10
 37/63 anonim ***** válasza:

azt sem tudod mi az az ótvar. xD

elvagy szállva a földtől.Csak azt nem értem,hogy mire vagy ennyire beképzelt..észre nem(,mert az nincs sok). Másra meg nem hiszem.

2010. aug. 10. 01:10
 38/63 anonim ***** válasza:

húú de erős volt ez a kutyás beszólás.:D

de tudod...amelyik kutya ugat, az nem harap.

szóval inkább ne ugass kis csillag.

2010. aug. 10. 01:12
 39/63 anonim ***** válasza:
00:30-as vagyok! Igen keversz mással, ugyanis több kommentet nem írtam Neked, csak most. Ugyan nem veszekedni jöttem ide, csak megnézni, hogy másoknak mi a véleménye a kérdéssel kapcsolatban, ez az oldal ezért jött létre, de látom nem jutott a téma sokra, csak veszekedés van itt!
 40/63 A kérdező kommentje:

Dee tudom, dee ha nem is majd te megosztod velünk, úgy is az vagy :D beképzelt?? neeem.. csak piszkálódós kedvembe vagyok :D:D

ugye nem harizol??:D:D

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!