Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért van az, hogy sokan azt...

Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények?!

Figyelt kérdés
Szerintem pedig nől. Jogos, hogy tönkreteszi, mert száraz töredezett lesz... de a hajvasalásnak a hajnövekedéséhez semmi köze szerintem, mert a haj a hajhagymákból nől, nem hajvégekből folytatódik, és a hajhagymákat nem vasalja senkii see mer nem is tudja!! Ahoz hogy a haj nőljön egyszerűen jóó vérkeringés kell... hülyeségnek tartoom, azt hogy ne hazsnálj hajvaslót mer nem nől a hajad.. hajatvasalni annak nem szabad, aki egészséges hajat akar. Javítsatok ki ha nincs igazam.
2010. aug. 10. 00:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
75%

jajj de nagy nyelvtan zseni lett a kis NŐL.:D

tudod az vicces amikor az okos hülyéskedik...de amikor a hülye okoskodik.:P

2010. aug. 10. 00:56
 22/63 anonim ***** válasza:
65%
ja és még annyit hogy az ezzel és az evvel is helyes. :P keress rá nyugodtan drága kis bogárka.:P
2010. aug. 10. 00:58
 23/63 A kérdező kommentje:

"jajj de nagy nyelvtan zseni lett a kis NŐL.:D"

HÁT AKKOR HOGY ?? :D:D

H*lye az anyádpics*ja az virágom meg teee;)

2010. aug. 10. 00:58
 24/63 A kérdező kommentje:

Tudod, kurv*ra leszarom, hogy az evvel is helyes, akkor is egy cigány beszél így.

Bogár meg az any*d az a sáskafejűű :D:D

2010. aug. 10. 01:00
 25/63 anonim ***** válasza:
65%

milyen virág? :D

a memóriád sem jó?:P nem emlékszel hogy 10 s ezelőtt mit olvastál? gratulálok hozzá.:D

és látom anyád nem tanította meg hogy nem illik káromkodni. csak sajnálni tudlak.

2010. aug. 10. 01:02
 26/63 A kérdező kommentje:

"Előző vagyok. Tudod én nem szoktam bunkózni senkivel, de te igen érthetetlen vagy, talán ezért cicukázlak...előbb a kezedbe vehetnél egy nyelvtankönyvet. Na pás"

itt elköszönsz, csak egy baj van, hogy még mindig itt vagy :):) told el innen a biciklit :)

2010. aug. 10. 01:02
 27/63 anonim ***** válasza:
te marhára keversz valakivel kicsikém.:P
2010. aug. 10. 01:03
 28/63 A kérdező kommentje:

Szerinted kit érdekel mit illik mit nem??

Ha nekem káromkodni van kedvem káromkodok :D:D ennyire egyszerű és nagyszerű:D:D amúgy meg ezt csak veled teszem itt senki mással...:D:D

2010. aug. 10. 01:04
 29/63 anonim ***** válasza:
ti most miről beszéltek?
2010. aug. 10. 01:04
 30/63 anonim ***** válasza:

ohh..meghat hogy kivételezel velem.

igazán nagyon rendes tőled, hogy csak az én kedvemért káromkodásra használod az energiád. :P

2010. aug. 10. 01:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!