Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények?!
jajj de nagy nyelvtan zseni lett a kis NŐL.:D
tudod az vicces amikor az okos hülyéskedik...de amikor a hülye okoskodik.:P
"jajj de nagy nyelvtan zseni lett a kis NŐL.:D"
HÁT AKKOR HOGY ?? :D:D
H*lye az anyádpics*ja az virágom meg teee;)
Tudod, kurv*ra leszarom, hogy az evvel is helyes, akkor is egy cigány beszél így.
Bogár meg az any*d az a sáskafejűű :D:D
milyen virág? :D
a memóriád sem jó?:P nem emlékszel hogy 10 s ezelőtt mit olvastál? gratulálok hozzá.:D
és látom anyád nem tanította meg hogy nem illik káromkodni. csak sajnálni tudlak.
"Előző vagyok. Tudod én nem szoktam bunkózni senkivel, de te igen érthetetlen vagy, talán ezért cicukázlak...előbb a kezedbe vehetnél egy nyelvtankönyvet. Na pás"
itt elköszönsz, csak egy baj van, hogy még mindig itt vagy :):) told el innen a biciklit :)
Szerinted kit érdekel mit illik mit nem??
Ha nekem káromkodni van kedvem káromkodok :D:D ennyire egyszerű és nagyszerű:D:D amúgy meg ezt csak veled teszem itt senki mással...:D:D
ohh..meghat hogy kivételezel velem.
igazán nagyon rendes tőled, hogy csak az én kedvemért káromkodásra használod az energiád. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!