Vélemények a Klier fodrász szalonokról?
Szeretném, ha leírnátok a véleményeiteket, tapasztalatokat, igazából bármit.
Persze, minden szalonban más-más kézügyességű ember dolgozik, de mégis.
Én konkrétan hosszú haj: vágás-festés/melírozás-szárításra mennék. Érdekelne az is, hogy milyen árakkal dolgoznak, mert pont a hosszú haj kategória a "legdrágább" mindenhol...
A válaszokat előre is köszönöm! :-)
én évek óta oda járok és még soha nem távoztam rossz szájízzel. eddig mindig nagyon ügyes fodrászok vágták a hajam és mondhatom, hogy mindig elégedett voltam. szerintem egyébként az ilyen hálózatokban kell, hogy képezzék tovább magukat a fodrászok.(azonban voltam már olyan helyen, ahol egy kb 30-as nő volt a fodrász, már csak a 10 évvel ezelőtti divat szerint tudott megnyírni...-de ez nem klier)
az ajtón kint van az ártáblázat, elég részletesen minden fel van tüntetve, nekem a rövid hajamat kb 3500 Ft-ért vágják. úgyhogy én ajánlom őket :)
Köszönöm szépen a válaszodat!
Pénteken mennék majd a Ferihegyi Tesco-s Klierbe.
Tényleg nem kell bejelentkezni??? Remélem amikor majd megyek, nem kell sokat várni! :-)
Köszi a segítséget! :-)
Szóval akkor pénteken megyek, és majd megírom, hogy milyen elégedettséggel távoztam! :-) :D
vigyél fényképet hogy mit szeretnél !
az a bizonyíték számodra hogy olyan lett-e amit szerettél volna.
Ha nem néz a képre a fodrász akkor nem bíztos hogy jó helyen ülsz .Én így jártam sajnos egyszer !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!