Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért van az, hogy sokan azt...

Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények?!

Figyelt kérdés
Szerintem pedig nől. Jogos, hogy tönkreteszi, mert száraz töredezett lesz... de a hajvasalásnak a hajnövekedéséhez semmi köze szerintem, mert a haj a hajhagymákból nől, nem hajvégekből folytatódik, és a hajhagymákat nem vasalja senkii see mer nem is tudja!! Ahoz hogy a haj nőljön egyszerűen jóó vérkeringés kell... hülyeségnek tartoom, azt hogy ne hazsnálj hajvaslót mer nem nől a hajad.. hajatvasalni annak nem szabad, aki egészséges hajat akar. Javítsatok ki ha nincs igazam.
2010. aug. 10. 00:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
szörnyű, hogy az emberek miken és HOL(!!) össze nem tudnak veszni, miért is csodálkozunk annyira a folyamatos háborúkon, tudjátok okos enged ... na jó éjt.
2010. aug. 10. 01:13
 42/63 anonim ***** válasza:

na de itt hagylak, mert veled ellentétben én reggel korán kelek, és megyek dolgozni.

Remélem reggelre leesik hogy miért mondják azt hogy a hajvasalástól nem NŐL (:P) a haj.

Na további szép jó éjszakát. :P

2010. aug. 10. 01:13
 43/63 A kérdező kommentje:

"de tudod...amelyik kutya ugat, az nem harap.

szóval inkább ne ugass kis csillag."

És ha a kutya nem ugatott, hanem nyüszögött?? akkor mi van ??:D:D

2010. aug. 10. 01:14
 44/63 A kérdező kommentje:

"00:30-as vagyok! Igen keversz mással, ugyanis több kommentet nem írtam Neked, csak most. Ugyan nem veszekedni jöttem ide, csak megnézni, hogy másoknak mi a véleménye a kérdéssel kapcsolatban, ez az oldal ezért jött létre, de látom nem jutott a téma sokra, csak veszekedés van itt!"

Bocs ha kevertelek...

2010. aug. 10. 01:15
 45/63 anonim ***** válasza:

ha nyüszög a kutya..hümm.:D

akkor még kicsi és éhes.:D

vagy nem tudom.

De tényleg megyek mert 5-kor kelnem kell.

2010. aug. 10. 01:16
 46/63 A kérdező kommentje:

"na de itt hagylak, mert veled ellentétben én reggel korán kelek, és megyek dolgozni"

Jujj deee jóó :D:D Viszed a putri többi tagját is?? mer nálatok csak a segély a szokás :D:D

2010. aug. 10. 01:16
 47/63 anonim ***** válasza:
00:30 Nem gond! De ne veszekedjetek, nincs értelme. Lehet az életben ti lennétek a legjobb barátnők, meg sok már az OFF. Még mindig az a véleményem, ha lehet mellőzd a vasalást, mert többet árt, mint használ. Jóéjt.
2010. aug. 10. 01:18
 48/63 anonim ***** válasza:

már nem azért...de azért mert engem nem bírsz, másokat mért fikázol? hogy jön ide a segély? és másoknak miköze ehhez? :/

inkább nem fejtegetném tovább a dolgot...egy szó bőven elmondja: szánalom.

2010. aug. 10. 01:18
 49/63 A kérdező kommentje:

"00:30 Nem gond! De ne veszekedjetek, nincs értelme. Lehet az életben ti lennétek a legjobb barátnők, meg sok már az OFF. Még mindig az a véleményem, ha lehet mellőzd a vasalást, mert többet árt, mint használ. Jóéjt."

Csak kíváncsi voltam véleményekre.. egyébként nem vasalom a hajam, heti 3x hajat mosok ebből kétszer ricinus olajjal 5 órán át rajta hagyom, tejproteines hajbalzsammal és száraz töredezett hajra való spray-t használok rá, ha esetleg megyek valahova akkor szárítom de hővédővel...ha már nagyon muszáj akkor max vasalom, de amúgy nem:):)

2010. aug. 10. 01:24
 50/63 anonim ***** válasza:
nem Neked van a hoxa-n naplód?
2010. aug. 10. 01:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!