Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények?!
na de itt hagylak, mert veled ellentétben én reggel korán kelek, és megyek dolgozni.
Remélem reggelre leesik hogy miért mondják azt hogy a hajvasalástól nem NŐL (:P) a haj.
Na további szép jó éjszakát. :P
"de tudod...amelyik kutya ugat, az nem harap.
szóval inkább ne ugass kis csillag."
És ha a kutya nem ugatott, hanem nyüszögött?? akkor mi van ??:D:D
"00:30-as vagyok! Igen keversz mással, ugyanis több kommentet nem írtam Neked, csak most. Ugyan nem veszekedni jöttem ide, csak megnézni, hogy másoknak mi a véleménye a kérdéssel kapcsolatban, ez az oldal ezért jött létre, de látom nem jutott a téma sokra, csak veszekedés van itt!"
Bocs ha kevertelek...
ha nyüszög a kutya..hümm.:D
akkor még kicsi és éhes.:D
vagy nem tudom.
De tényleg megyek mert 5-kor kelnem kell.
"na de itt hagylak, mert veled ellentétben én reggel korán kelek, és megyek dolgozni"
Jujj deee jóó :D:D Viszed a putri többi tagját is?? mer nálatok csak a segély a szokás :D:D
már nem azért...de azért mert engem nem bírsz, másokat mért fikázol? hogy jön ide a segély? és másoknak miköze ehhez? :/
inkább nem fejtegetném tovább a dolgot...egy szó bőven elmondja: szánalom.
"00:30 Nem gond! De ne veszekedjetek, nincs értelme. Lehet az életben ti lennétek a legjobb barátnők, meg sok már az OFF. Még mindig az a véleményem, ha lehet mellőzd a vasalást, mert többet árt, mint használ. Jóéjt."
Csak kíváncsi voltam véleményekre.. egyébként nem vasalom a hajam, heti 3x hajat mosok ebből kétszer ricinus olajjal 5 órán át rajta hagyom, tejproteines hajbalzsammal és száraz töredezett hajra való spray-t használok rá, ha esetleg megyek valahova akkor szárítom de hővédővel...ha már nagyon muszáj akkor max vasalom, de amúgy nem:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!