Magyar férfiak miért nem ápolják a bőrüket úgy, mint a koreaiak?
Az ázsiai férfiak feminin vonásokkal rendelkeznek,tény,hogy divat ott az arc ápolása és néhány férfi sminkeli is magát,de ettől nem lesznek melegek,csak más a szokás,kultúra.Ahogy a magyar férfiak sem fogják ezeket csinálni többségben mert itt megint más a kultúra :D
Nem véletlen vannak különböző kultúrák,nagyon unalmas lenne ha mindegyik ugyan olyan lenne.
Az ázsiai férfiak nagyon helyesek és aranyosak tudnak lenni,tisztelettudóak stb
De ugyanígy a magyar pasik is lehetnek rettenetesen vonzóak.
És ezt úgy írom,hogy szeretem a kpopot,koreai filmeket és a kultúrájukat :D
Mégsem vagyok ilyen elvakult,hogy "csak az ázsiaiak" nem,a magyar férfiak is helyesek.Nyilván az igénytelen,higiéniátlan fajta sosem lesz az,de ilyen van az ázsiaiak körében is,csak nem mutogatják pont úgy mint mi.Ha megnézed a magyar hírességeket ott is szép pasikat fogsz látni,de sok igénytelent is az utcákon.Ázsiában sem mindegyik pasi olyan mint pl Jimin.
Igen,pl ő nagyon jól néz ki,de fanatikusnak sem kell lenni,hogy "óóó csak ő"
Viszont olyan nem létezik,hogy melegnek tűnik valaki max feminin vonásokkal rendelkezik,metroszexuális stb.Ha valaki meleg akkor nem a külseje fogja eldönteni azt,erről a hülyeségről leszokhatnánk már kedves néhány válaszoló :D Vannak szőrös,izmos,szakállas,férfias melegek is,ahogy lányosabb vonásokkal rendelkező,nagyon ad magára,vékony hangú heteró férfi is.
Tehát a lényeg annyi,hogy ne tessék összekeverni két teljesen különböző kultúrát,mert ami Ázsiában természetes itt néhány embert kiakaszt és ugyanígy fordítva.
Mire gondolsz mi lennék? :D
Sok mindent írtam ahhoz,hogy ezt egyedül kilogikázzam
Igen de amugy ezt te írtad...
de ettől függetlenül ez a társadalmi átlag és normal! Oke hogy nem mindegyik de a lakosság 80-90%-a az mert aki Koreában nem illeszkedik be azt szépen ki tagadják... persze máshol is így van de Koreában hatványozottan...
Igen,én írtam :D
És?Miért baj ha valaki tisztelettudó?Nem értem a problémád
nincs problémám... nem érted a szavaimat (vagy nem akarod de mindegy...)
a lényeg te írtad hogy nagyon tisztelettudók csak hogy az főként az állami forma miatt van nem pedig a kultúra miatt ettől függetlenül vannak betyárok és durva alakok ahogy írtad de ez egy nagyon kis része a társadalomnak
és nem probléma de azért lehet látni a különbséget a koreai és az európai etikett között hogy általában aki itt ilyen az tényleg az és az önszántából van míg ott ez egy társadalmi elvárás
én csak ki fejtettem a dolgot amit te félre értettél ":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!