Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magyar férfiak miért nem...

Magyar férfiak miért nem ápolják a bőrüket úgy, mint a koreaiak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 1. 20:37
 41/94 A kérdező kommentje:

Már maga az a tény is, hogy ők a legnagyobb sztárok 2020-ban bizonyítja, hogy az ilyen kinézetű férfiak jönnek be a legtöbb nőnek. Kapitalizmus van, kereslet-kínálat, ennyi.

Jason Momoát hozod fel, pedig Kit Harringtonnak, aki tipikus szépfiú, ezerszer nagyobb női rajongótábora volt.

2020. okt. 1. 22:17
 42/94 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kérdező!

Nagyjából pont letojom, hogy melyik nőnek mi tetszik, csak éppen az eszmecsere nem innen indult, hanem abból az alapállásból, hogy leszóltad a magyar férfiakat a koreai androgünök ellenében.

Én egyébként bírom a neandervölgyiket is, meg a szép ázsiaiakat is, de kapaszkodj meg, még a melegeket is. Merthogy az ember értékét nem a külseje determinálja.

Az öreg nő

2020. okt. 1. 22:19
 43/94 A kérdező kommentje:

43

A jó szexhez pedig az kell, hogy szexuálisan vonzónak találj valakit. "Merthogy az ember értékét nem a külseje determinálja" féle dumákkal meggyőzted magad és ronda férfiaknak is esélyt adtál, hát az a te bajod, én nem fogom kielégítetlen szexuális élettel leélni az életemet.

2020. okt. 1. 22:23
 44/94 anonim ***** válasza:
45%

Figyelj #39!

Nem csak a két véglet létezik, aka húzott szemű csajos fiúk és szőrös ápolatlan férfiak. Léteznek normális, ápolt jól öltözködő, kidolgozott testű helyes fiúk/férfiak (vagy kinek mi az etanol), akik nem estek át a ló túloldalára. Szóval inkább neked kéne elgondolkodni azon, hogy ki is az a szubjektív vélemény és nem csak te és a hülye kpop mániád létezik.

37th

2020. okt. 1. 22:24
 45/94 A kérdező kommentje:
Plusz attól nem lesz egy férfi androgün, hogy ad a megjelenésére és jól néz ki, de gondolom te még az „Elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél” korban nevelkedtél.
2020. okt. 1. 22:25
 46/94 anonim ***** válasza:
77%
De te most kivel vitatkozol? Senki nem kérte, hogy feküdj le ronda férfiakkal, vagy legyél kielégítetlen. Bár amilyen indulatosak a válaszaid, ez utóbbi elég valószínűnek tűnik...
2020. okt. 1. 22:26
 47/94 anonim ***** válasza:
32%

A te világodban biztos ők. Számomra nem, pedig szerintem egy generáció vagyunk.

Illetve #27 nem csak Momoát hozta fel hanem Hemsworth-ot is, akinek szerintem egy picivel több rajongója van mint a nem tudom milyen ching changnak. Meg ő legalább férfinek néz ki... és ha már itt tartunk, mégsem csúnya a bőre (bár ugye a kérdés a magyar férfiakra vonatkozott szóval ez nem számít).

45th

2020. okt. 1. 22:28
 48/94 A kérdező kommentje:

45

A kpop idolok is kidolgozott testűek, sőt ők azok akiken természetes izomzat van. A szteroidtól konkrétan egy csomó arccsont megváltozik, ezért néznek ki úgy a kigyúrt pasik mint a neandervölgyiek.

2020. okt. 1. 22:28
 49/94 A kérdező kommentje:

"Hemsworth"

[link]

Abszolúte átlagos férfi, utcán észre sem venném. Ha szerinted ez a férfi szépség csúcsa, akkor alakíts ki valami saját stílust, mert pár bulvárlap szerkesztőn kívül nem hiszem, hogy bárkinek is bejön.

2020. okt. 1. 22:34
 50/94 anonim ***** válasza:
38%
Senki nem mondta hogy a legjobb pasi a földön, de jobb mint az ázsiai kisfiúk akik kislányoknak néznek ki. Amúgy nekem nem jön be Chris (csak úgy közlöm), de szerintem a jó kategóriába esik. De erre szoktam azt mondani hogy ízlések és pofonok.
2020. okt. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!