Magyar férfiak miért nem ápolják a bőrüket úgy, mint a koreaiak?
Már maga az a tény is, hogy ők a legnagyobb sztárok 2020-ban bizonyítja, hogy az ilyen kinézetű férfiak jönnek be a legtöbb nőnek. Kapitalizmus van, kereslet-kínálat, ennyi.
Jason Momoát hozod fel, pedig Kit Harringtonnak, aki tipikus szépfiú, ezerszer nagyobb női rajongótábora volt.
Kedves Kérdező!
Nagyjából pont letojom, hogy melyik nőnek mi tetszik, csak éppen az eszmecsere nem innen indult, hanem abból az alapállásból, hogy leszóltad a magyar férfiakat a koreai androgünök ellenében.
Én egyébként bírom a neandervölgyiket is, meg a szép ázsiaiakat is, de kapaszkodj meg, még a melegeket is. Merthogy az ember értékét nem a külseje determinálja.
Az öreg nő
43
A jó szexhez pedig az kell, hogy szexuálisan vonzónak találj valakit. "Merthogy az ember értékét nem a külseje determinálja" féle dumákkal meggyőzted magad és ronda férfiaknak is esélyt adtál, hát az a te bajod, én nem fogom kielégítetlen szexuális élettel leélni az életemet.
Figyelj #39!
Nem csak a két véglet létezik, aka húzott szemű csajos fiúk és szőrös ápolatlan férfiak. Léteznek normális, ápolt jól öltözködő, kidolgozott testű helyes fiúk/férfiak (vagy kinek mi az etanol), akik nem estek át a ló túloldalára. Szóval inkább neked kéne elgondolkodni azon, hogy ki is az a szubjektív vélemény és nem csak te és a hülye kpop mániád létezik.
37th
A te világodban biztos ők. Számomra nem, pedig szerintem egy generáció vagyunk.
Illetve #27 nem csak Momoát hozta fel hanem Hemsworth-ot is, akinek szerintem egy picivel több rajongója van mint a nem tudom milyen ching changnak. Meg ő legalább férfinek néz ki... és ha már itt tartunk, mégsem csúnya a bőre (bár ugye a kérdés a magyar férfiakra vonatkozott szóval ez nem számít).
45th
45
A kpop idolok is kidolgozott testűek, sőt ők azok akiken természetes izomzat van. A szteroidtól konkrétan egy csomó arccsont megváltozik, ezért néznek ki úgy a kigyúrt pasik mint a neandervölgyiek.
"Hemsworth"
Abszolúte átlagos férfi, utcán észre sem venném. Ha szerinted ez a férfi szépség csúcsa, akkor alakíts ki valami saját stílust, mert pár bulvárlap szerkesztőn kívül nem hiszem, hogy bárkinek is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!