Magyar férfiak miért nem ápolják a bőrüket úgy, mint a koreaiak?
hány korea youtuber lányt lehet látni amikor meg jelenik ez az átlagos abszolút férfi... a kék szemével és szőke hajával amitől az ázsiaiak ledobják a bugyijukat de még a srácok is a boxerüket! :D
kérdező most amúgy tényleg kivel vitatkozol! meg mi az hogy a kpop idolok a leghiresebbek a világon? a bts-nek van 30 millió rajongójuk david backhem-nek meg... 64 millió instagrammon de az egész világ ismeri őt! a kpop még mindig réteg zene nagyon kevesen ismerik őket a világon!
hamár arccsont a kpop idoloknál bevett szokás az arc plasztik!
meg ezeknek a sztároknak nem kell szteroid... hiszed vagy sem kit harrington meg igen tényleg jól néz ki és még sem koreai! ha már koreai walking deadből gleen 10x jobban néz ki meg férfiasabb mint a kpop idolok!
szexről beszélsz de szerintem te még sosem szexeltél és nem is fogsz mert a magyar pasik nem elég jók... a koreaiknak meg te nem vagy elég jó :D
hozzáteszem én sem vagyok magyar! szóval nem veszem sértésnek ha szapulod őket de vannak tények! az átlag koreai semmiben sem jobb mint az átlag magyar! ezek a személyek már 12 éves koruk óta készülnek a debutra a legtöbbnek plasztik műtétje van meg a drágábbnál drágább szereket kapják ja igen a koreai szépség szerek világ szinvonaluak! magyarben meg nem igen lehet kapni! sőt nyugaton sem igen mert tönkre tenné a nyugati piacot!
meg akiket felhoztál azok ki vannak sminkelve meg full gazdagok... meg lehet nézni a gazdag magyarokat is meg hirességeket is! te egy nagyon aberált vagy kérdező itt személyeskedsz meg sértegetsz mindenkit közben meg csak egy luzer pisis kis cafka lehetsz! akit biztos elutasítottak!
jah azért is hoztam fel jason momoat mert 2018-ban leverte az összes kpop idolt! az összeset a világ legjóképűbb férfia versenyen! és még utána is dobogos lett! holott a kpop fanok ezerrel szavaztak kedvencükre aztán az igazi férfias erő igy is nyert hogy az összes bts fan rájuk szavazott és még így sem!
"Jason Momoát hozod fel, pedig Kit Harringtonnak, aki tipikus szépfiú, ezerszer nagyobb női rajongótábora volt."
Honnan származik ez a statisztikai adat?
Én csak azt látom, hogy instán Mamoának 11,6 millióval több követője van, azaz többszöröse Haringtonnak.
Én mint 30as külföldön élő és több nyelven médiát fogyasztó leszbikus nő nem tidok nyilatkozni melyik a szexibb. Kinek a pap, kinek a papné.
Mondjátok hogy vén fāsz vagyok, de a 30 évemmel azért még nem nyugdíjba készülök...de azért bezzeg az én időmben se volt ám egy percig se jobb.
Akkor lemon volt meg AMV, de kb ugyanannyira be voltunk zsondulva mint a mostani tinik.
A média tolja ki magából a válogatott trendeket, és ezek köszönő viszonyban nincsenek a valósággal.
Volt pár éve délkoreai lakótársam, jöttek át hozzá a haverok, irl az átlag ember azért nem ez ám. Lehet, hogy a kozmetikum márka meg a divatipar ezt ontja magából, de csak azért, hogy megvegyék a termékeiket.
A legnagyobb divatkérdés az volt, hogy nem kapnak magukra napszemüveget, mert nincs orrnyergük.
Az átlagos koreai srác nem sminkel, pattanásai vannak kb olyan arányban mint nekünk, és azon kívül, hogy konzervatívabban öltöznek mint mi, a csajok se hű de másak. Kb ugyanannyira sminkelnek mint mi, csak más hozott anyaggal...és más trendek szerint. Semmi meglepő vagy extra.
Jó, mondjuk amikor a pénteki sörözéshez beállítottak egy méteres sózott-szárított tintahallal, azt nem vártam. De finom volt.
Az viszont fix, hogy tizenöt éve is, meg most is mű világ van, Seoulban és Hollywoodban is. Egyiknek se kell elhinni semmit.
56:
Hát pl cicit, feneket kirakni nem divat.
Tevepatára van nekik olyan leggings amire rá van varrva egy szoknya.
Dekoltázs közönségesnek számít, meg sokuk tart attól, hogy lebarnul, simlis sapesz, ilyen vékony karmelegítőt inkább hordanak.
Ott inkább cukik akarnak lenni mint szexuálisan vonzók.
Mondjuk az is igaz, hogy más eloszlásban híznak a genetika miatt. Az átlagos europer pláne fekete nő hajlamos általában mellre, popsira szedni a kilókat.
Koreai csajok inkább derékra, karra, arcra és nyakra híznak.
Telihold arc náluk a telesząrt búvárruha test megfelelője.
A szülői kontroll is durva, a 28 éves csaj félt befestetni a haját, mert az apja megtiltotta, és amúgy is idegesek voltak a szülők, mert épp besorozták az öccsét határőrnek, és Kim Jong az istennek nem akart lehiggadni.
58, a popzene mindenütt a pénzről és a felhajtásról szól.
Az átlagos nyugati nő se néz úgy ki mint Beyonce a fellépésen vagy Gigi Hadid valami gálán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!